Εγγραφή Newsletter

Ακολουθήστε μας

Tweet-άρουμε

Branding

Η οπτική σας ταυτότητα πρέπει να συμβαδίζει με την ιστορία της επιχείρησης/ brand σας για να δημιουργηθεί μια συνοχή για πελάτες και για προοπτικές εξέλιξης.

Από τον αρχικό έλεγχο επωνυμίας έως την καθιέρωση της εταιρικής σας ταυτότητας (brand identity), σας βοηθάμε να ορίσετε και να αναπτύξετε την εμφάνιση και την αίσθηση που θα είναι το κεντρικό σημείο όλων των επικοινωνιακών ενεργειών marketing σε όλα τα κανάλια προώθησης.

01

Ανακάλυψη

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που κάνει μοναδικό το brand σας ξεχωριστό και για να κατανοήσουμε τη θέση σας στον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείστε.

02

Ανάπτυξη

Σε αυτό το στάδιο, εργαζόμαστε για τα σωστά μηνύματα, τις βασικές αξίες και την «προσωπικότητα» ώστε να καθορίσουμε ποια είναι η επωνυμία σας και τι αντιπροσωπεύει.

03

Σχεδιασμός

Από το λογότυπο μέχρι το σχεδιασμό εντύπων, σχεδιάζουμε ό, τι χρειάζεστε για να επικοινωνήσετε τη νέα σας εταιρική ταυτότητα.

04

Εφαρμογή

Σας βοηθάμε να εφαρμόσετε τη νέα σας στρατηγική επωνυμίας και την οπτική σας ταυτότητα σε όλες τις ψηφιακές σας παρουσίες.

Έχετε τη συνεργασία κατά νου;

28210 • 43484

Συνεργαζόμαστε με καινοτόμες επιχειρήσεις για να δημιουργήσουμε πρωτοποριακές εμπειρίες.

Ας συνδεθούμε.