Το ARCADE OF DESIGN STUDIO είναι δημιουργικό γραφείο στα Χανιά, όπου προσφέρει ολιστικό σχεδιασμό, προώθηση και προβολή της επιχείρησης σας μέσα από υπηρεσίες γραφιστικής, κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τζανακάκη 13, Χανιά 73134, Κρήτη
info@arc-destudio.gr

+30 28210 43484

Brand Identity

Η δημιουργικότητα και η στρατηγική ενώνονται για να δημιουργήσουν ξεχωριστά brands.

Ο σχεδιασμός μιας εταιρικής ταυτότητας δημιουργεί τις πρώτες εντυπώσεις στους δυνητικούς πελάτες, και ξέρετε τι λέγεται για την “πρώτη εντύπωση”. Γι’ αυτό το λόγο ο εκ νέου σχεδιασμός λογοτύπου μπορεί να οδηγήσει την επιχείρησή σας στο επόμενο στάδιο, ειδικά σε μια αγορά ιδιαίτερα εξοικιωμένη στην οπτική επικοινωνία.

H Arcade of Design Studio ως δημιουργικό γραφείο ακολουθεί πάντα όλες τις εξελίξεις και τάσεις στον κλάδο της γραφιστικής και οπτικής επικοινωνίας.

Αξιολογούμε προσεκτικά τα δημογραφικά και άλλα στοιχεία της επιχείρησής σας ώστε να σχεδιάσουμε μια ισχυρή εικόνα που αντιπροσωπεύει καλύτερα τους στόχους της εταιρείας σας και τη δημόσια ταυτότητα.

brochure-design-graphic1
brochure-design-graphic2
brochure-design-graphic3
brochure-design-graphic4

Η Δύναμη στην Αυθεντικότητα

Οι καταναλωτές σήμερα λαμβάνουν άπειρες διαφημίσεις, με αποτέλεσμα να είναι πιο σκεπτικοί με τα brands από ποτέ. Ωστόσο, οι ίδιοι καταναλωτές έχουν “εκτοξεύσει” πολλά brands “εν μια νυκτί”.

Ενώ οι σημερινοί πελάτες είναι επιλεκτικοί, εξακολουθούν να προσελκύονται από brands που φαίνονται, μιλούν και ενεργούν αυθεντικά. Ωστόσο, η δημιουργία γνήσιας ταυτότητας ενός brand –  πόσο μάλλον μια που ταιριάζει στους επιχειρηματικούς σας στόχους – είναι αποθαρρυντικό έργο.

Εδώ στην Arcade of Design Studio, γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να πετύχει ένα brand σε επίπεδο προβολής & προώθησης. Με γνώμονα την αφήγηση και τον ενθουσιασμό για  στρατηγική, βοηθάμε τις εταιρείες να ξεχωρίζουν μέσω του art direction, του ελκυστικού περιεχομένου και μεθοδευμένων και στοχευμένων στρατηγικών marketing.

Ένας συνεργάτης για ποιοτικά brands

Δεν πρέπει να εμπιστεύεστε το brand σας σε οποιονδήποτε “ξάδερφο ή ανηψιό”. Το brand σας είναι πιο δυνατό και κερδοφόρο στα “χέρια” ενός creative agency που είναι:

Επικεντρωμένο στην ιστορία σας. Οι σημερινοί καταναλωτές θέλουν να γνωρίζουν και αναμένουν τι είναι αυτό που οδηγεί το brand σας. Είμαστε εδώ για να πούμε “εμείς” την ιστορία για εσάς.

Πάντα με στρατηγική. Ως συνεργάτες σας πρέπει να είμαστε στρατηγικοί στην προσέγγισή κάθε ενέργειας, βασίζοντας κάθε απόφαση σε έρευνα, δεδομένα και βέλτιστες πρακτικές.

Έτοιμο για αγορά. Εν τέλει, κάθε νέο brand πρέπει να διατεθεί στην αγορά. Όταν τα άτομα που δημιουργούν την επωνυμία σας κατανοούν βαθιά το μάρκετινγκ, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η διαφημιστική σας “ηχώ” θα αντηχεί και θεωρητικά και πρακτικά.

Πως βοηθάμε τα Brands να βρουν την "εικόνα" τους

Η προσέγγισή μας στην δημιουργία εταιρικής ταυτότητας για επιχειρήσεις είναι τόσο δημιουργική όσο και μεθοδική, όπου ο σχεδιασμός και το περιεχόμενο συναντά την έρευνα και την εμπειρία.

Έρευνα

Γνωρίστε την επωνυμία σας

Όσο αφορά το branding, πρέπει να κατανοήσουμε ποιοί είναι οι επιχειρηματικοί σας στόχοι, ποιό είναι το brand σας τώρα και ποιό μελλοντικά. Επίσης, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στους σημαντικότερους τοπικούς ανταγωνιστές σας, τη συμπεριφορά του κοινού σας και τις τάσεις στον κλάδο σας.

Brand Storytelling

Αποκαλύπτοντας την αφήγηση

Κάθε σύγχρονο brand έχει μια ιστορία – ένα μανιφέστο καθοδήγησης που εξηγεί τι κάνουν και γιατί πρέπει να ενδιαφέρεται το κοινό τους. Βοηθάμε  στον εντοπισμό και την ανάπτυξη της αφήγησης πίσω από την επιχείρησή σας, γράφοντας το όραμά σας, την αποστολή, τη θέση και τις αξίες.

Επωνυμία brand

Ανακαλύπτοντας τη "φωνή" του brand σας

Είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε την ταυτότητα της επωνυμίας σας on-page. Συχνά βοηθάμε στην ονοματοδοσία – είτε ενός νέου προϊόντος ή μιας προσφοράς υπηρεσιών, είτε του ίδιου του brand σας.

Στόχος μας είναι να βρούμε taglines – με σκοπό να αποδόσουμε την αξία ενός brand και των προϊόντων ή υπηρεσιών του μέσω μιας φράσης. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα σταθερό και ξεχωριστό brand voice που θα αποτελεί το βασικό μέρος της ταυτότητάς σας.

Οπτική ταυτότητα

Εστιάζουμε στο look-and-feel

Εκτός από τη δημιουργία εντυπωσιακών λογοτύπων, έχουμε εμπειρία στο να δημιουργούμε visual guides για κάθε επιχείρηση / brand.

Μπορούμε να βοηθήσουμε στην επιλογή μιας παλέτας χρωμάτων που θα αντιπροσωπεύει την επιχείρηση σας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένη εικονογραφία, να ορίσουμε μια κατεύθυνση φωτογραφίας ή να δημιουργήσουμε άλλα οπτικά στοιχεία που ορίζουν το brand σας. Επίσης, μπορούμε να επεκτείνουμε και να εφαρμόσουμε την οπτική σας ταυτότητα στην ιστοσελίδα σας, σε διαφημιστικά έντυπα, σε χορηγούμενες διαδικτυακές διαφημίσεις, σε web banners, σε newsletters, στα social media και αλλού – με συνέπεια και αυθεντικότητα.

Τι μπορεί να περιλαμβάνει μια εταιρική ταυτότητα;

Επαγγελματικές κάρτες

Οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε

Οι επαγγελματικές κάρτες βοηθούν την εταιρεία σας να ξεχωρίζει σε πρώτη επαφή με τον πελάτη. Για να διασφαλιστεί η πρώτη εντύπωση σε μια επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο, σχεδιάζουμε εντυπωσιακά πρωτότυπα σχέδια για να το πετύχετε.

Σήμανση

Κρατώντας την επωνυμία σας στο μυαλό των πελατών

Είτε πρόκειται για σήμανση στο γραφείο σας, τη βιτρίνα ή το εκθεσιακό σας περίπτερο, οι φυσικές τοποθεσίες θα πρέπει να προσελκύουν με υψηλής επίδρασης branding. Από τη βιτρίνα και τις εμπορικές ταμπέλες έως τα πανό όλων των μεγεθών και μορφών, αξιοποιούμε την γνώση και την τεχνογνωσία μάρκετινγκ για να δημιουργήσουμε κομψά, μοντέρνα σχέδια, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που τραβούν την προσοχή των πελατών.

Εταιρικά έντυπα

Επικοινωνήστε προϊόντα, υπηρεσίες και προσφορές

Δημιουργούμε ορθά σχεδιασμένα και καλαίσθητα διαφημιστικά φυλλάδια, επιστολόχαρτα, φάκελα αλληλογραφίας, folders, κάρτες, αφίσες, καταλόγους, πολυσέλιδα έντυπα, φυλλάδια – μενού για υπηρεσίες delivery και για κάθε άλλη προωθητική ανάγκη.