Εγγραφή Newsletter

Ακολουθήστε μας

Tweet-άρουμε

Brand Identity

Η δημιουργικότητα και η στρατηγική ενώνονται για να δημιουργήσουν ξεχωριστά brands.

Ο σχεδιασμός μιας εταιρικής ταυτότητας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οπτικής επικοινωνίας κάθε επιχείρησης. Όπως ένα λογότυπο, έτσι και και κάθε άλλη γραφιστική εφαρμογή δημιουργεί τις πρώτες εντυπώσεις στο καταναλωτικό κοινό, και γνωρίζετε τι λένε για την “πρώτη εντύπωση”😋. Γι’ αυτόν το λόγο ο σχεδιασμός ή επανασχεδιασμός λογοτύπου καθώς και άλλων στοιχείων μπορεί να οδηγήσει την επιχείρησή σας στο επόμενο level, ειδικά σε μια αγορά ιδιαίτερα εξοικιωμένη με την οπτική επικοινωνία.

H Arcade of Design Studio ως δημιουργικό γραφείο ακολουθεί πάντα όλες τις εξελίξεις και τάσεις στον κλάδο της γραφιστικής και οπτικής επικοινωνίας.

Αξιολογούμε προσεκτικά τα δημογραφικά και άλλα στοιχεία της επιχείρησής σας ώστε να σχεδιάσουμε μια ισχυρή εικόνα που αντιπροσωπεύει καλύτερα τους στόχους της εταιρείας σας και τη δημόσια ταυτότητα.

brochure-design-graphic1
brochure-design-graphic2
brochure-design-graphic3
brochure-design-graphic4

Η Δύναμη στην Αυθεντικότητα

Οι καταναλωτές σήμερα λαμβάνουν άπειρες διαφημίσεις, με αποτέλεσμα να είναι πιο σκεπτικοί από ποτέ σε ότι αφορά τα brands.

Ωστόσο, οι ίδιοι καταναλωτές έχουν “εκτοξεύσει” πολλά brands “εν μια νυκτί”.

Ενώ οι σημερινοί πελάτες είναι επιλεκτικοί, εξακολουθούν να προσελκύονται από brands που φαίνονται, μιλούν και ενεργούν αυθεντικά. Ωστόσο, η δημιουργία μιας γνήσιας εταιρικής ταυτότητας ενός brand, σε συνδιασμό με ένα πραγματικά ποιοτικό προϊόν ή υπηρεσία, δίνουν ένα συνδιασμό συστατικών μιας επερχόμενης επιτυχίας.

Στην Arcade of Design Studio, γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να πετύχει ένα brand σε επίπεδο προβολής & προώθησης. Με γνώμονα την αφήγηση και τον ενθουσιασμό για δημιουργία, μαζί με μελετημένη στρατηγική, βοηθάμε τις εταιρείες να ξεχωρίζουν μέσω art direction, ελκυστικού περιεχομένου και μεθοδευμένων στρατηγικών marketing.

Ένας συνεργάτης για ποιοτικά brands

Το να εμπιστεύεστε το brand σας σε οποιονδήποτε “ξάδερφο ή ανηψιό” μόνο ζημιά θα σας φέρει. Το brand σας είναι πιο δυνατό και κερδοφόρο στα “χέρια” ενός creative agency που είναι:

Επικεντρωμένο στην ιστορία σας. Οι σημερινοί καταναλωτές θέλουν να γνωρίζουν την κινητήρια δύναμη του brand σας. Είμαστε εδώ για να επικοινωνήσουμε “εμείς” την ιστορία σας στην αγορά.

Πάντα με στρατηγική. Ως συνεργάτες σας πρέπει να είμαστε στρατηγικοί στην προσέγγισή κάθε ενέργειας, βασίζοντας κάθε απόφαση σε έρευνα, δεδομένα και βέλτιστες πρακτικές.

Έτοιμο για αγορά. Εν τέλει, κάθε νέο brand πρέπει να διατεθεί στην αγορά. Όταν οι επαγγελματίες που δημιουργούν το branding της επιχείρησης σας κατανοούν βαθιά τις πτυχές του marketing, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η διαφημιστική σας “ηχώ” θα αντηχεί σε μια τόσο ανταγωνιστική αγορά.

Πως βοηθάμε τα Brands να βρουν την "εικόνα" τους

Η προσέγγισή μας στο σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας για επιχειρήσεις είναι τόσο δημιουργική όσο και μεθοδική, όπου ο σχεδιασμός και το περιεχόμενο συναντά την έρευνα και την εμπειρία.

Έρευνα

Γνωρίζοντας το brand σας

Μιλώντας για branding, πρέπει να κατανοήσουμε ποιό είναι το brand σας, η φιλοσοφία και το όραμα σας, καθώς και τους επιχειρηματικοούς σας στόχους, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Επίσης, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στους σημαντικότερους τοπικούς ανταγωνιστές σας, τη συμπεριφορά του κοινού σας και τις τάσεις στον κλάδο σας.

Brand Storytelling

Αποκαλύπτοντας την αφήγηση

Κάθε σύγχρονο brand έχει μια ιστορία – ένα μανιφέστο που εξηγεί τι κάνουν και γιατί πρέπει να ενδιαφέρεται το κοινό τους.

Βοηθάμε στην ενίσχυση της αφήγησης του οράματος, της αποστολής, της θέση και των αξιών επιχείρησή σας, μέσα από την οπτική επικοινωνία και τις ενέργειες προβολής και προώθησης.

Επωνυμία brand

Ανακαλύπτοντας τη "φωνή" του brand σας

Είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε το brand identity του brand σας on-page. Μπορούμε να βοηθήσουμε στην ονοματοδοσία – είτε ενός νέου προϊόντος ή μιας προσφοράς υπηρεσιών, είτε του ίδιου του brand σας.

Βρίσκουμε taglines με σκοπό να τονίσουμε την αξία ενός brand μέσω μιας φράσης. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα σταθερό και ξεχωριστό brand voice που θα αποτελεί το αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς σας.

Οπτική ταυτότητα

Εστιάζουμε στο look-and-feel

Εκτός από τη δημιουργία εντυπωσιακών λογοτύπων, έχουμε εμπειρία στο να δημιουργούμε visual guides για κάθε επιχείρηση & brand.

Μπορούμε να βοηθήσουμε στην επιλογή μιας παλέτας χρωμάτων που θα αντιπροσωπεύει την επιχείρηση σας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένη εικονογραφία και άλλα οπτικά στοιχεία που ορίζουν το brand σας. Επίσης, μπορούμε να επεκτείνουμε και να εφαρμόσουμε την οπτική σας ταυτότητα στην ιστοσελίδα σας, σε διαφημιστικά έντυπα, σε χορηγούμενες διαδικτυακές διαφημίσεις, σε web banners, σε newsletters, στα social media και αλλού με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Τι μπορεί να περιλαμβάνει μια εταιρική ταυτότητα;

Επαγγελματικές κάρτες

Οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε

Οι επαγγελματικές κάρτες περιέχουν τα βασικότερα στοιχεία μιας επιχείρησης όπως διεύθυνση, τηλέφωνα, ιδιότητα, αντικείμενο δραστηριότητας καθώς και τα στοιχεία/ θέση του επαγγελματία. Για να δημιουργηθεί η πρώτη εντύπωση σε μια επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο, σχεδιάζουμε εντυπωσιακά πρωτότυπα σχέδια για να το πετύχετε.

Σήμανση

Κρατώντας την επωνυμία σας στο μυαλό των πελατών

Είτε πρόκειται για σήμανση στο γραφείο σας, τη βιτρίνα ή το εκθεσιακό σας περίπτερο, οι φυσικές τοποθεσίες θα πρέπει να προσελκύουν με επαγγελματικό σχεδιασμό. Από τη βιτρίνα και τις εμπορικές ταμπέλες έως τα πανό όλων των μεγεθών και μορφών, αξιοποιούμε την γνώση και την τεχνογνωσία μάρκετινγκ για να δημιουργήσουμε κομψά, μοντέρνα σχέδια, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που τραβούν την προσοχή των πελατών.

Εταιρικά έντυπα

Επικοινωνήστε προϊόντα, υπηρεσίες και προσφορές

Δημιουργούμε επικοινωνιακά και καλαίσθητα διαφημιστικά φυλλάδια, επιστολόχαρτα, φάκελα αλληλογραφίας, folders, κάρτες, αφίσες, καταλόγους, πολυσέλιδα έντυπα, φυλλάδια – μενού για υπηρεσίες delivery και για κάθε άλλη προωθητική ανάγκη.Σημείωση 1Αναλαμβάνουμε μόνο τον σχεδιασμό για όποια εφαρμογή χρειάζεστε.

Σημείωση 2: Για κάθε είδους εκτύπωση θα πρέπει να απευθυνθείτε σε τυπογράφο.