Το ARCADE OF DESIGN STUDIO είναι δημιουργικό γραφείο στα Χανιά, όπου προσφέρει ολιστικό σχεδιασμό, προώθηση και προβολή της επιχείρησης σας μέσα από υπηρεσίες γραφιστικής, κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τζανακάκη 13, Χανιά 73134, Κρήτη
info@arc-destudio.gr

28210 43484

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Logo Design

Σχεδιασμός Λογοτύπου

Η δημιουργία εταιρικού λογοτύπου κατέχει σημαντικό ρόλο στην αναγνωρισιμότητα μιας επιχείρησης από το καταναλωτικό κοινό. Η έννοια του λογοτύπου σηματοδοτεί την παρουσία σας στην αγορά.

Το λογότυπό σας λειτουργεί ως “υπογραφή” της εταιρείας σας, υποδηλώνοντας μια συγκεκριμένη ποιότητα εργασίας σε επίπεδο επαγγελματισμού. Στόχος είναι να τραβήξετε την προσοχή δυνητικών πελατών, από εκεί και ύστερα είναι πολύ πιο εύκολο να συζητήσετε και να διεξαγάγετε επιχειρηματικές δραστηριότητες μαζί τους.

Η αναγνωρισιμότητα του λογοτύπου είναι αδιαμφισβήτητη όταν γίνεται χρήση του στις γραφιστικές εφαρμογές της επιχείρησης σας, στις διαφημίσεις σας, σε δημοσιεύματα, στην εταιρική σας ταυτότητα, στην ταμπέλα σας, στις επαγγελματικές σας κάρτες. Το λογότυπο είναι το θεμέλιο ενός brand.

brochure-design-graphic1
brochure-design-graphic2
brochure-design-graphic3
brochure-design-graphic4

Υψηλή αισθητική

Σχεδιάζουμε καλά μελετημένα λογότυπα για κάθε επιχείρηση με σκοπό την άμεση αναγνωρησιμότητα.

Επιμέλεια

Σχεδιάζουμε κάθε λογότυπο λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές και με στόχο να γίνεται άμεσα αντιληπτό και να προϊδεάζει τους καταναλωτές.

Παράδοση μακέτας

Προσπαθούμε πάντα να παραδίδουμε τις δημιουργικές μας μακέτες σε σύντομα, λογικά χρονικά πλαίσια.

Η εικόνα ενός brand παίζει τόλο στην ψυχολογία του καταναλωτή! 

Ενδεικτικά Λογότυπα