Το ARCADE OF DESIGN STUDIO είναι δημιουργικό γραφείο στα Χανιά, όπου προσφέρει ολιστικό σχεδιασμό, προώθηση και προβολή της επιχείρησης σας μέσα από υπηρεσίες γραφιστικής, κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τζανακάκη 13, Χανιά 73134, Κρήτη
info@arc-destudio.gr

28210 43484

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Σχεδιασμός Web Banners

Εικαστικά banners για ιστοσελίδες

Το Display Marketing είναι μια μέθοδος διαφήμισης χρησιμοποιώντας web banners τα οποία τοποθετούνται σε διάφορες θέσεις ιστοσελίδων στο διαδίκτυο. Τα web banners μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικές θέσεις και διαστάσεις και μπορούν να περιέχουν κείμενο, εικόνα ή βίντεο.

Σχεδιάζουμε εξατομικευμένα στατικά ή κινούμενα προωθητικά web banners με τα οποία μπορείτε να διαφημίσετε προϊόντα, υπηρεσίες ή προσφορές. Σχεδιάζουμε display banners τύπου jpg, png και διαδραστικά κινούμενα banners τύπου gif.

Αρχές μιας καλής διαφήμισης

  • Κείμενο Επικεφαλίδας – ακολουθώντας τις αρχές της οπτικής ιεραρχίας, ο τίτλος θα πρέπει να είναι το μεγαλύτερο, πιο εμφανές κείμενο στο σχέδιο. Πρόκειται για το βασικό σημείο με το οποίο θα τραβήξετε την προσοχή του χρήστη/ επισκέπτη. Αν θέλουμε για παράδειγμα να προωθήσουμε την υπηρεσία επανασχεδιασμού λογοτύπου θα βάζαμε ως τίτλο “Βελτιώστε την εικόνα σας”.

 

  • Συμπληρωματικό κείμενο – αυτό είναι μικρότερο σε μέγεθος οπτικά, δευτερεύουσα γραμμή κειμένου όπου διευκρινίζετε τι προσφέρετε. Συνεχίζοντας με το προαναφερθέν παράδειγμα, το συμπληρωματικό μας κείμενο θα ήταν “Ένα μοναδικό λογότυπο προσαρμοσμένο στην επωνυμία της επιχείρησής σας”.

 

  • Call to action – σε αυτό το σημείο χρησιμοποιήσουμε ένα δυνατό ρήμα ώστε να ωθήσουμε τον επισκέπτη/ χρήστη της ιστοσελίδας σας να προβεί σε ενέργεια κάνοντας κλικ επάνω στη διαφήμιση, ώστε να τον οδηγήσουμε στην landing page σελίδα του προϊόντος ή της υπηρεσίας. Γι ‘αυτό το τοποθετούμε σε ένα μεγάλο, έγχρωμο κουμπί που έρχεται σε χρωματική αντίθεση με το υπόλοιπο σχέδιο. Το CTA (call to action – έκκληση για δράση) πρέπει να είναι μια ειδική οδηγία, όπως το “Brand Yourself Now”, αντί για κάτι γενικό, όπως το “Κάντε κλικ εδώ”.