Εγγραφή Newsletter

Ακολουθήστε μας

Tweet-άρουμε

Υπηρεσίες Digital Marketing

Στο Δημιουργικό Γραφείο Arcade of Design Studio στα Χανιά, πιστεύουμε ότι το ψηφιακό μάρκετινγκ αποτελείται από τέσσερα βασικά συστατικά: το σωστό μήνυμα, τα σωστά άτομα, τη σωστή πλατφόρμα και την κατάλληλη στιγμή. Ο κατάλογος των συστατικών είναι απλός, αλλά χρειάζεται έναν digital “σεφ” για να τα συγκεντρώσει όλα μαζί.

Εκεί αναλαμβάνουμε εμείς!

Με ένα ολοκληρωμένο “μενού” εξατομικευμένων λύσεων full-service digital marketing, στρατηγικών και τακτικών βάσει δεδομένων, υποσχόμαστε σε κάθε έναν από τους πελάτες μας μια μοναδική, προσαρμοσμένη και επικεντρωμένη στον πελάτη προσέγγιση για την πιο ακριβή και δημιουργική αξιολόγηση για τις ανάγκες της επιχείρησης και το κοινό-στόχο της.

Ακολουθούμε μια ολοκληρωμένη ψηφιακή προσέγγιση με σκοπό τη δημιουργία μοναδικής στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ για την εταιρεία σας.

Ξεκινάμε με έρευνα και σχεδιασμό και συνεχίζουμε με σταθερές βελτιστοποιήσεις, δεδομένα και πληροφορίες για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης επένδυσης (ROI). Στην Arcade of Design Studio είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τις μικρές επιχειρήσεις οδηγώντας το ψηφιακό μάρκετινγκ της κάθε επιχείρησης στο επόμενο επίπεδο.

Digital
Marketing
Διαδικασία:

01

Έρευνα
Αγοράς

Ρίχνουμε μια ολιστική ματιά στον ανταγωνισμό, τις τάσεις της βιομηχανίας και το κοινό-στόχο. Διεξάγουμε έρευνα αγοράς για να κατανοήσουμε τις δυνατότητες της επιχείρησής σας ώστε να λάβουμε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

02

Συνεργασία
μαζί σας

Είστε ειδικός στο χώρο και την επιχείρησή σας, έτσι κι εμείς είμαστε ειδικοί στο ψηφιακό μάρκετινγκ – μοιάζει με την τέλεια ομάδα, έτσι δεν είναι; Συνεργαζόμαστε με πολλές επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους με έμπρακτους τρόπους για να περιγράψουμε, να ορίσουμε και να πετύχουμε τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους τους στόχους τους.

03

Πλάνο
Στρατηγικής

Συνδυάζοντας απρόσκοπτα την έρευνα, τα δεδομένα και την ανθρώπινη προσέγγιση, σχεδιάζουμε προσεκτικά στρατηγικές μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών που διατηρούν το κοινό και τους στόχους σας.

04

Εφαρμογή
Στρατηγικής

Από τον σχεδιασμό έως τη βελτιστοποίηση και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στον ψηφιακό κόσμο, μπορείτε να βασιστείτε στην Arcade of Design Studio για να εφαρμόσετε τη στρατηγική σας και να συνδέσετε το brand σας με εκείνους που έχουν μεγαλύτερη σημασία – τους πελάτες σας.

05

Συνεχής
Βελτιστοποίηση

Το digital marketing εξελίσσεται συνεχώς. Γι’ αυτό ακολουθούμε μια ευέλικτη προσέγγιση προσαρμόζοντας κάθε στρατηγική, βελτιστοποιώντας τις καμπάνιες και εφαρμόζοντας νέες ιδέες για τη βελτίωση της απόδοσης επένδυσής σας (ROI).

Έχετε τη συνεργασία κατά νου;

Επικοινωνήστε

Συνεργαζόμαστε με καινοτόμες επιχειρήσεις για να δημιουργήσουμε πρωτοποριακές digital εμπειρίες.

Ας συνδεθούμε.