Εγγραφή Newsletter

Ακολουθήστε μας

Tweet-άρουμε

Τι είναι το Email Marketing;

Το email marketing (μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) εξακολουθεί να είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εξαιρετικά προσαρμοσμένο περιεχόμενο, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει προσφορές, χρήσιμα tips κ.α. δίνοντας σας τη δυνατότητα να τα παραδώσετε απευθείας στα εισερχόμενά τους.

Λίστα Συνδρομητών

Φροντίζουμε ώστε οι συνδρομητές σας να κάνουν εγγραφή σε ειδική φόρμα, με δική τους βούληση αφού ενημερωθούν πρώτα με ειδική διακριτική επισήμανση. Η συλλογή των emails συνδρομητών γίνεται σε ειδική πλατφόρμα διαχείρισης των συνδρομητών και των email campaigns που διαχειρίζεται το δημιουργικό μας γραφείο.

Στείλτε το σωστό μήνυμα, στον σωστό πελάτη, την σωστή στιγμή!

Σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε τις email καμπάνιες μέσα από τις οποίες θα επικοινωνήσετε προσφορές, νέα προϊόντα, εκπτώσεις και άλλες ενέργειες.

email-marketing-graphic-1
email-marketing-graphic-2
email-marketing-graphic-3
email-marketing-graphic-4

Γιατί χρειάζεστε το Email Marketing για την επιχείρηση σας ;

Πλέον οι καταναλωτές είνα αρκετά καλά ενημερωμένοι, γι’ αυτό δεν είναι πλέον καλή πρακτική μια προώθηση με επιθετικό, εμπορικό τόνο. Αντ ‘αυτού, κοιτάζουμε ιστορίες που εστιάζουν στον τρόπο με τον οποίο τοποθετούμε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σας στη ζωή των πελατών σας, δείχνοντας πώς θα μπορούσε να βελτιώσει την καθημερινότητά τους.

Οι καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας πρέπει τώρα να εστιαστούν στην εμπειρία των πελατών, με τον ίδιο τρόπο που θα έπρεπε και η ιστοσελίδα σας. Η διασφάλιση ότι τα newsletters σας έχουν σχεδιαστεί και δημιουργηθεί με βάση τα δημογραφικά στοιχεία των πελατών σας, με σκοπό την κάλυψη κάθε διαφορετικής ανάγκης, διαφορετικών ομάδων παραληπτών, είναι απαραίτητη για την αύξηση της εμπιστοσύνης στο brand σας και την αύξηση των πωλήσεων.

Οι μετατροπές είναι πιο εφικτές μέσω της δημιουργίας ισχυρού περιεχομένου email, με λιγότερους περισπασμούς από ό, τι στην ροή των κοινωνικών μέσων, με αποτέλεσμα την υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI).

email-marketing-graphic2
email-marketing-graphic2-p2
email-marketing-graphic2-p3
email-marketing-graphic2-p4

Τι περιλαμβάνει μια καμπάνια email marketing;

Copy

Στις email marketing campaigns χρειάζεται να υπάρχει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ του copy και τω νπολυμέσων, γι' αυτό επιλέγουμε προσεκτικά τις καλύτερες λέξεις και φράσεις για να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά το μήνυμά σας στους πελάτες σας.

info-box_elements_01-2
info-box_elements_01-1
info-box_elements_01-3
info-box_elements_02-2
info-box_elements_02-1
info-box_elements_02-3
info-box_elements_02-2
info-box_elements_02-1
info-box_elements_02-3

Design

Δημιουργούμε όμορφα πρώτυπα για να χρησιμοποιήσετε για να ταιριάζει σε διαφορετικές καμπάνιες. Όχι μόνο θα φαίνονται καλαίσθητα, αλλά διασφαλίζουμε ότι επικοινωνούν αποτελεσματικά το μήνυμα σας.

Mailing Lists

Φροντίζουμε οι πελάτες σας να είναι όλοι στη σωστή λίστα για να μπορούν να τους στέλνουμε τα σωστά μηνύματα. Η διατήρηση τακτοποιημένων και οργανωμένων λιστών αλληλογραφίας μπορεί να είναι χρονοβόρο, αλλά είναι ζωτικής σημασίας και φροντίζουμε εμείς για αυτό.

A/B Testing

Σε περίπτωση που δεν είστε βέβαιοι για το ποιά μηνύματα, ποιές ώρες ή προσφορές θα οδηγήσουν στο καλύτερο CTR και σε μετατροπές, φτιάχνουμε δύο εκδόσεις της καμπάνιας! Οι δοκιμές A/B μπορούν να δώσουν καλύτερη εικόνα για το πώς μπορείτε να προσεγγίσετε το email marketing με πραγματικά δεδομένα.

info-box_elements_03-1
info-box_elements_03-2
info-box_elements_03-1
info-box_elements_03-2