Εγγραφή Newsletter

Ακολουθήστε μας

Tweet-άρουμε

Ιατρικό Digital Marketing

Βοηθήστε ασθενείς να σας βρουν!

Αναγνωρίζοντας το λειτούργημα ζωτικής σημασίας που προσφέρουν οι ιατροί μας και κάθε επαγγελματίας Υγείας, βρισκόμαστε στη διάθεση τους, να τους παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις προβολής και προώθησης που θα τους φέρουν πιο “κοντά” σε ασθενείς που τους έχουν πραγματικά ανάγκη!

Ποιούς αφορά το Ιατρικό Marketing;

Το Ιατρικό Digital Marketing αφορά κάθε ιατρό, ιατρικό φορέα και κάθε επαγγελματία Υγείας, ανεξαρτήτου ειδικότητας, που ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια ιστοσελίδα, όπου σε συνδυασμό με τα social media αλλά και το email marketing θα ενημερώνει τους ασθενείς τακτικά σχετικά με θεραπευτικές μεθόδους, χρήσιμα ιατρικά άρθρα, νέες εξελίξεις στον κλάδο και άλλες συμβουλές.

medical-marketing-graphic-1
medical-marketing-graphic-2-min
medical-marketing-graphic-3
medical-marketing-graphic-4

Ενδεικτικές κατηγορίες:

Ιδιώτες Ιατροί, Ψυχολόγοι, Ψυχιάτροι, Παθολόγοι, Οδοντίατροι, Ιδιωτικές Κλινικές, Νοσοκομεία, Φαρμακεία, Ιδιωτικά Ιατρικά Κέντρα, Ιατρικοί Σύλλογοι, Κέντρα Ψυχοθεραπείας, Κέντρα Θεραπείας & Αποκατάστασης, Κέντρα Αποθεραπείας, Μικροβιολογικά Εργαστήρια, Ιδιωτικές Ιατρικές Δομές, Ιδιωτικοί Ιατρικοί Οργανισμοί, Ιατρικές επιχειρήσεις, Ιδιωτικοί Ιατρικοί Φορείς, Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής, Λογοθεραπευτές, Κτηνίατροι, Διατροφολόγοι και κάθε επαγγελματία Υγείας.

Βελτιώστε την προβολή του ιατρείου σας!

  • Πως μπορώ να κάνω πιο γνωστό το ιδιωτικό μου ιατρείο;
  • Πως μπορώ να ενημερώσω περισσότερους ασθενείς τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη;
  • Πως μπορώ να παρουσιάσω με όμορφο τρόπο τον φιλικό χώρο του ιατρείου μου;
  • Πως μπορώ να ενημερώνω τους ασθενείς μου για τις νέες εξελίξεις της ειδικότητάς μου που θα βελτιώσουν τις ζωές τους καθημερινά;

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη σχεδιασμό και ανάπτυξη της online παρουσίας σας στο  διαδίκτυο, δίνοντας έμφαση στις υπηρεσίες και στην τοπική κοινότητα στην οποία δραστηριοποιείστε.

Μαζί ορίζουμε τους ρεαλιστικούς στόχους της ιατρικής σας επιχείρησης και προτείνουμε ένα πλάνο μεθοδευμένης στρατηγικής digital marketing.

Φροντίζουμε να συμπεριλάβουμε τις κατάλληλες και απαραίτητες ενέργειες προβολής και προώθησης της ιστοσελίδας σας, παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.

Αναδεικνύουμε τις εξειδικευμένες γνώσεις και υπηρεσίες σας, τους χώρους του ιατρείου σας, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως ωράριο λειτουργεία και στοιχεία επικοινωνίας, καθώς και μια ενημερωτική πύλη ώστε οι ασθενείς σας να νιώσουν οικεία στην πρώτη τους επίσκεψη.

Δίνουμε τη δυνατότητα στους ασθενείς/ επισκέπτες σας να κλείσουν ραντεβού μέσα από την ιστοσελίδα σας, άμεσα και εύκολα χωρίς να πληρώνετε συνδρομές σε άλλες τρίτες υπηρεσίες. Εσείς θα έχετε τον έλεγχο έγκρισης, ακύρωσης ή αλλαγής των ραντεβού.

Χρησιμοποιείστε όλες τις δυνατότητες του ιατρικού digital marketing
για να βρεθείτε πιο “κοντά” στους ασθενείς που σας έχουν ανάγκη!

Υπηρεσίες

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις branding, κατασκευής ιστοσελίδων & e-shop και ψηφιακού marketing, στοχευμένα για την ψηφιακή ενίσχυση προβολής ιδιωτικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών υγειονομικής περίθαλψης.

Ιατρικό Digital Marketing

Χρησιμοποιείστε τις υπηρεσίες ψηφιακών μέσων για να προσελκύσετε περισσότερους ασθενείς που το έχουν ανάγκη. Προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επαγγελματία υγείας και ιατρικού φορέα.

Τι περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο
Ιατρικό Marketing;

Επειδή δεν είναι όλα για όλους, συμβουλευτείτε μας για ποιά από τα παρακάτω θα σας βοηθήσουν!

Μια ιατρική ιστοσελίδα ενδεικτικά
περιλαμβάνει:

Δείγμα ιστοσελίδων

Κέντρο "ΟρίΖω" - Χανιά

Παροχή Υπηρεσιών

Αναλάβαμε την πλήρη κατασκευή ιστοσελίδας του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας "ΟρίΖω" στα Χανιά.

Αναλάβαμε τη δημιουργία των accounts του Κέντρου "ΟρίΖω" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και περιστασιακά σχεδιάζουμε και αναρτούμε Posts & stories σε Facebook & Instagram.

Αναλάβαμε τον σχεδιασμό, προγραμματισμό και αποστολή ενημερωτικών email campaigns με άρθρα και ανακοινώσεις του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας "ΟρίΖω". Οι χρήστες  με παραλήπτες εγγεγραμένους χρήστες που επιθυμούν να ενημερώνονται πρώτοι.

Επισκεφθείτε

Νάσια Βρυωνάκη - Λογοθεραπεύτρια - Αθήνα

Παροχή Υπηρεσιών

Αναλάβαμε την πλήρη κατασκευή ιστοσελίδας της κυρίας Βρυωνάη Αθανασίας, η οποία προσφέρει υπηρεσίες Λογοθεραπείας στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Επισκεφθείτε

Δείτε ένα δείγμα Demo

Παροχή Υπηρεσιών

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδας του ιατρείου σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και λειτουργίες.

Πατώντας το κουμπί “DEMO Ιστοσελίδα” παρακάτω, θα δείτε μια DEMO σελίδα για να πάρετε μια ιδέα πως μπορεί να είναι η αρχική σελίδα του site σας. Σημείωση: Γι’ αυτόν το λόγο θα παρατηρήσετε ότι τα links μέσα στο demo site δεν οδηγούν κάπου. Πρόκειται για δείγμα! Το δικό σας site το φτιάχνουμε βάσει των δικών σας αναγκών, το ύφος και την εταιρική σας ταυτότητα.

Επισκεφθείτε

Δήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε παρακάτω την φόρμα  ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Εισαγάγετε το email σας, ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Εισάγοντας το email σας συναινείτε στην χρήση του για επικοινωνία.
Είναι απαραίτητο να εισάγετε το έγκυρο ΑΦΜ με το οποίο δραστηριοποιείστε επαγγελματικά
ώστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας κατόπιν διασταύρωσης στοιχείων. (Αν εισάγετε ψευδές ή λάθος ΑΦΜ η αίτηση σας θα απορριφθεί)