Εγγραφή Newsletter

Ακολουθήστε μας

Tweet-άρουμε

Χορηγούμενες Διαφημίσεις

Επενδύστε σε καμπάνιες αναζήτησης και προβολής

Paid Search Advertising

Από το paid search advertising μέχρι το display marketing, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών όταν αποφασίζετε πως θα προσεγγίσετε τις διαφημίσεις σας. Οι στόχοι, ο προϋπολογισμός και τα δημογραφικά στοιχεία του στοχευμένου κοινού σας, θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο προσέγγισης του paid advertising και της μέτρησης επιτυχίας.

google-ads-graphic-1
google-ads-graphic-2
google-ads-graphic-3
google-ads-graphic-4

Γιατί χρειάζεστε Paid Advertising;

Το Paid search αξιοποιεί 4.5 εκατομμύρια καθημερινές αναζητήσεις που λαμβάνει η Google, επιτρέποντας στο brand σας να εμφανίζεται μπροστά στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP) σε έναν πληρωμένο διαφημιστικό χώρο πάνω από τις οργανικές καταχωρίσεις.

Το Paid social είναι η δημιουργία εσόδων από αναρτήσεις, για να μπορείτε να εμφανίζεται γρήγορα μπροστά στο κοινό σας, όπου περνούν περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο – σε ροές κοινωνικών μέσων. Η κατανόηση του τύπου περιεχομένου που προτιμά να βλέπει το στοχευμένο κοινό, σάς επιτρέπει να διασφαλίσετε ότι έχετε δημιουργήσει μια διαφήμιση με την οποία είναι πιο πιθανό να αλληλεπιδράσουν.

Η διαφήμιση προβολής επιτρέπει πλέον στις εταιρείες να έχουν πρόσβαση σε πληθώρα δεδομένων για να αξιοποιήσουν την κατανόησή τους για το κοινό τους, να δημιουργήσουν πολύ συναφείς διαφημίσεις και να τις τοποθετήσουν αποτελεσματικά. Τα δίκτυα διαφημίσεων όπως το Google Display και το Facebook Audience σάς επιτρέπουν να προβάλλετε διαφημιστικά banners στα σωστά άτομα, σε μια στιγμή που πιθανότατα θα οδηγήσει σε αφοσίωση.

paid-search-ad-graphic1
paid-search-ad-graphic2
paid-search-ad-graphic3
paid-search-ad-graphic4
paid-search-ad-graphic5

Τι είδους paid ads αναλαμβάνουμε;

Paid Search Ads

Βελτιστοποιούμε συνεχώς την πληρωμένη καμπάνια αναζήτησης για να σας βάλουμε μπροστά από τον ανταγωνισμό σας στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης, σχεδόν στιγμιαία.

Το στοχευμένο σας ad copy θα εμφανίζεται υπερήφανα στην κορυφή των SERP για συγκεκριμένες αναζητήσεις λέξεων-κλειδιών για να ενισχύσετε την προβολή σας σε πιθανούς πελάτες.

info-box_elements_01-2
info-box_elements_01-1
info-box_elements_01-3

Paid Social Ads

Χρησιμοποιώντας δημογραφικά στοιχεία, δεδομένα συμπεριφοράς, ενδιαφέροντα και άλλες πληροφορίες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε paid social ads στο Facebook και το Instagram για να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, να δημιουργήσουμε δυνητικούς πελάτες και να βελτιώσουμε τις μετατροπές μέσω στόχευσης.

info-box_elements_02-2
info-box_elements_02-1
info-box_elements_02-3

Display Ads

Σχεδιάζοντας διάφορα επιμέρους στοιχεία του brand σας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, banners κ.α., θα σας υποστηρίξουμε για τη μετάδοση του διαφημιστικού σας μηνύματος στα σωστά άτομα, στα σωστά μέρη τις κατάλληλες στιγμές. Εμφανίστε το μήνυμα σας, την προσφορά, την υπηρεσία σας ή κάποια έκπτωση μέσα από display banners σε διάφορους ιστοτόπους με αυξημένη επισκεψιμότητα.

info-box_elements_03-1
info-box_elements_03-2