Το ARCADE OF DESIGN STUDIO είναι δημιουργικό γραφείο στα Χανιά, όπου προσφέρει ολιστικό σχεδιασμό, προώθηση και προβολή της επιχείρησης σας μέσα από υπηρεσίες γραφιστικής, κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τζανακάκη 13, Χανιά 73134, Κρήτη
info@arc-destudio.gr

28210 43484

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Search Engine Optimization

Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης

Μέσα από την υπηρεσία SEO (Search Engine Optimization) και μια εξατομικευμένη στρατηγική, στόχος μας είναι να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα σας και το περιεχόμενο της στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, με συγκεκριμένες φράσεις ή λέξεις-κλειδιά με σκοπό την εμφάνιση της στα πρώτα αποτελέσματα.

Κάνουμε όλες τις απαραίτητες τεχνικές ενέργειες για να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα σας με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους.

Εμείς προτείνουμε στις επιχειρήσεις να στοχεύουν σε παράγοντες που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για καλύτερη κατάταξη, μεταξύ άλλων παραγόντων, κάθε ιστοσελίδα πρέπει να ανανεώνεται και να εμπλουτίζεται τακτικά ως προς το περιεχόμενό της και να είναι χρήσιμο για τους επισκέπτες. Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε και την ενημέρωση της.

seo-graphic-1
seo-graphic-2
seo-graphic-3
seo-graphic-4
seo-graphic-5

Διαδικασία SEO

  1. Αρχικά, φροντίζουμε να προσδιορίσουμε τις λέξεις-κλειδιά που αναζητούν οι χρήστες κατά τη διάρκεια της έρευνας αγοράς σε αντιστοιχεία με τις υπηρεσίες ή/ και τα προϊόντα σας και επιλέγουμε εκείνες που σχετίζονται άμεσα με την αγορά τους, για να τις εφαρμόσουμε στη συνολική στρατηγική.
  2. Μελετάμε προσεκτικά τον ανταγωνισμό σας
  3. Μελετάμε προσεκτικά τις τοπικές, εγχώριες και παγκόσμιες τάσεις αναζήτησης των καταναλωτών και ευθυγραμμίζουμε την επιχείρησή σας με τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς όπου δραστηριοποιείστε, με σκοπό να βελτιωθεί η προώθηση ως προς τη ζήτηση.
  4. Καταγράφουμε την εποχικότητα και τα δημογραφικά δεδομένα, που θα μας βοηθήσουν να ορίσουμε προτεραιότητες στόχευσης μέσω  προωθητικών ενεργειών με βάση το κοινό ανά περίπτωση.
  5. Προσδιορίζουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνει η επιχείρησή σας προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η παρουσία της στο διαδίκτυο (π.χ. on-page SEO, off-page SEO, βελτιστοποίηση meta φωτογραφιών, στρατηγική περιεχομένου κ.α.) με σκοπό τη βελτίωση των διαδικτυακών πωλήσεων.
  6. Προτείνουμε ιδέες για ενέργειες, ανά περίπτωση και αναλόγως την επιχείρηση, ώστε να επεκτείνει το στοχευμένο της κοινό δημιουργώντας αύξηση των εσόδων.
  7. Αναλύουμε όλα τα δεδομένα με τον υπεύθυνο κάθε επιχείρησης, ώστε να ληφθούν δυνητικά κερδοφόρες αποφάσεις για όλες τις ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν.

RESEARCH

Ερευνούμε βασικές λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιώντας εργαλεία, στατιστικά και έρευνα ανταγωνισμού

STRUCTURE

Αναπτύσσουμε μια δομή από λέξεις-κλειδιά για κάθε μια σελίδα

CONTENT STRATEGY

Δημιουργούμε τον προγραμματισμό δημιουργίας περιεχομένου

ON-SITE SEO

Βελτιστοποιούμε κάθε σελίδα με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά

CONTENT MARKETING

Κοινοποιούμε το περιεχόμενό σας με σκοπό την αύξηση έκθεσης του περιεχομένου σας

LINK BUILDING

Δημιουργία συνδέσμων προς την αρχική σελίδα και άλλες στοχευμένες σελίδες

KEEP IMPROVING

Οι μηχανές αναζήτησης χρειάζονται χρόνο για να ενημερώσουν συνδέσμους και λέξεις-κλειδιά

ANALYZE RANKING AND TRAFFIC

Κάθε νέα ανανέωση στις μηχανές αναζήτησης αυξάνει την επισκεψιμότητα, οπότε το SEO βοηθάει στην ανάλυση της και στην κατάταξη

Τεχνικές Ενέργειες SEO

Γνωρίζουμε τις τεχνικές και τα κατάλληλα εργαλεία βελτιστοποίησης ιστοσελίδων, ώστε να ενισχύσουμε την απόδοση της επιχείρησής σας με σκοπό κερδοφόρα αποτελέσματα.

Local SEO

Για αποτελέσματα σε τοπικό επίπεδο χρειάζεστε μια ολοκληρωμένη στρατηγική Local SEO,

Technical SEO

Το τεχνικό SEO παρέχει στις επιχειρήσεις το θεμέλιο που απαιτείται για την κλιμάκωση της επιτυχίας του μάρκετινγκ.

SEO Analytics

Όλες οι τεχνικές SEO δίνουν σύντομα μετρήσιμα αποτελέσματα και δεδομένα. Ας τα εξερευνήσουμε!

SEO FAQ

Τι είναι το Τεχνικό SEO;

Το τεχνικό SEO είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας, ώστε οι μηχανές αναζήτησης να βρίσκουν, να ανιχνεύουν και να ευρετηριάζουν το περιεχόμενό σας χωρίς προβλήματα.

Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στο SEO, καθώς εάν υπάρχουν προβλήματα στο τεχνικό μέρος, οι μηχανές αναζήτησης ενδέχεται να μην είναι σε θέση να ευρετηριάσουν το περιεχόμενό σας και αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τις προσπάθειες σας στο SEO.

Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας να εκτελέσουμε τεχνικό έλεγχο SEO και να διορθώσουμε τυχόν σφάλματα πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε άλλη εργασία.

Τα καλά νέα είναι ότι αφού κάνουμε έναν τεχνικό έλεγχο SEO στην ιστοσελίδα σας, δεν χρειάζεται να ασχοληθείται ξανά, εκτός από τον περιοδικό τεχνικό έλεγχο SEO που θα κάνουμε κατόπιν συμφωνίας.

Ο κύριος στόχος του τεχνικού SEO είναι η βελτιστοποίηση της υποδομής ενός ιστότοπου.