Το Facebook λανσάρει Avatars τύπου Bitmoji!

Το Facebook μας αποκαλύπτει τα περίφημα Avatars τύπου Bitmoji, μια δυνατότητα που θα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη “καρικατούρα” και να τη χρησιμοποιείται σε αγγελίες, σχόλια στο news feed σας…

Τι είναι οι Landing Pages;

Στο Inbound Marketing, μια landing page είναι η σελίδα στην οποία οδηγείται κάθε επισκέπτης μόλις κάνει κλικ σε μια διαφήμιση ή ένα σύνδεσμο, από το αποτέλεσμα μιας αναζήτησης για παράδειγμα στο Google ή μιας διαφήμισης στο Facebook. Η αρχική σελίδα ενός ιστοτόπου δεν είναι η μοναδική landing page (σελίδα προορισμού) αλλά κάθε υποσελίδα που έχει ένα σκοπό, είναι.

6 Tips για να αυξήσετε τις πωλήσεις στο eshop σας κατά την εορταστική περίοδο!

Μάθετε πως να αυξήσετε τις πωλήσεις στο eshop σας κατά την εορταστική περίοδο και πως θα βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών σας ακολουθώντας 6 συμβουλές…

8 Τάσεις στο Σχεδιασμό Ιστοσελίδων για το 2020

Διαβάστε για τις 8 τάσεις στο σχεδιασμό ιστοσελίδων για το 2020 όπως βίντεο, chatbots, augmented reality και άλλα καλούδια…

Ιστοσελίδες Παραγωγών

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η ADS στηρίζει την προσπάθεια των Ελλήνων παραγωγών βιολογικών προϊόντων και μέσα από τις υπηρεσίες της παρέχει το “Market Package”, ένα πακέτο που περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων για παραγωγούς ώστε να καλύψει τις ανάγκες της διαδικτυακής τους προβολής και προώθησης. Είναι μια επιπλέον προσπάθεια ενίσχυσης διαδικτυακού εκσυγχρονισμού των παραγωγών.

Κατασκευή ιστοσελίδων για Κτήματα Οινοποιΐας

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η ADS στηρίζει την προσπάθεια των Ελλήνων οινοπαραγωγών και μέσα από τις υπηρεσίες της παρέχει τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων για οινοπαραγωγούς και τα οινοποιεία τους ώστε να καλύψει τις ανάγκες της διαδικτυακής τους προβολής και προώθησης. Είναι μια επιπλέον προσπάθεια ενίσχυσης διαδικτυακού εκσυγχρονισμού των οινοπαραγωγών στον ψηφιακό κόσμο και όχι.

Κατασκευή ιστοσελίδων για Επαγγελματίες Ομορφιάς

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η ADS παρέχει στους επαγγελματίες ομορφιάς και περιποίησης το “Beauty Package”, ένα πακέτο που περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων για επαγγελματίες nail artists, makeup artists, beauty salons, hair stylists, ώστε να καλύψει τις ανάγκες της διαδικτυακής τους προβολής και προώθησης. Σκοπός είναι να προσφέρουμε εμπειρία στους πελάτες των.

Κατασκευή Ιστοσελίδων HO.RE.CA

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η ADS στηρίζει την προσπάθεια των νέων επιχειρηματιών στον χώρο εστίασης και μέσα από τις υπηρεσίες της παρέχει το “Cafe Package”, ένα πακέτο που περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων για νέους ιδιοκτήτες Café-Bar και χώρων εστίασης ώστε να καλύψει τις ανάγκες της διαδικτυακής τους προβολής και προώθησης. Σκοπός είναι να.

Κατασκευή Ιστοσελίδων για Επαγγελματίες Υγείας

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η ADS εκτιμά το πολύτιμο λειτούργημα που προσφέρουν οι επαγγελματίες Υγείας, παρέχοντας τους ολοκληρωμένες λύσεις που θα τους φέρουν πιο κοντά στους ασθενείς που τους έχουν ανάγκη! Το “Ψηφιακό Ιατρείο” των Επαγγελματιών Υγείας Πως μπορώ να κάνω πιο γνωστό το ιδιωτικό μου ιατρείο; Πως θα προσφέρω και θα ενημερώσω και.

Κατασκευή Ιστοσελίδων για Ισολογισμού

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Η ψηφιακή δημοσίευση ισολογισμών για Α.Ε. & Ε.Π.Ε. είναι πλέον πιο εύκολη μέσα από μια ιστοσελίδα ισολογισμού. Δημοσιεύουμε τον ισολογισμό της επιχείρησής σας online μέσω νέας ιστοσελίδας. Τι είναι ο ισολογισμός; Ο ισολογισμός είναι ένας λογιστικός πίνακας που απεικονίζει τη χρηματοοικονομική κατάσταση μιας επιχείρησης σε μια δεδομένη χρονική στιγμή και αποτελείται.

Το Facebook βλέπει απότομη μείωση του loyalty σε αντίθεση με το Twitter.

Το Facebook είδε μια απότομη πτώση στην εμπιστοσύνη του ως Brand καταλαμβανοντας την 24η θέση φέτος από την 8η θέση που είχε το 2018, σε αντίθεση με το άλμα του Twitter στην 11η θέση από το 23ο, σύμφωνα με μια έρευνα Brand Keys…

Η Συμμετοχή μας στην Έκθεση «100 Posters for Crete»

Η Έκθεση 100 Posters for Crete στα όμορφα Χανιά, στο Φρούριο Φιρκά, είναι πλέον γεγονός! Πρόκειται για μία έκθεσης αφισών γραφιστικής με θέμα την Κρήτη, πρωτοβουλία του αγαπητού συνάδελφου Βασίλη Πιτσώνη και του Omen Art Shop Gallery, με έντονη πολυετή παρουσία του στα εικαστικά δρώμενα της πόλης των Χανίων. Φιλοδοξία, να αποτελέσει η έκθεση αυτή ένα ορόσημο στα πολιτιστικά τεκταινόμενα του.

10 συμβουλές για το σχεδιασμό ενός «τέλειου» λογότυπου

Ανακαλύψτε τι χρειάζεται για να δημιουργήσετε ένα τέλειο λογότυπο με αυτές τις 10 βασικές συμβουλές για το σχεδιασμό ενός εταιρικού λογοτύπου. Το λογότυπο πρέπει να είναι απλό Η απλότητα είναι – και πάντα ήταν – η βασική αρχή ενός επιτυχημένου σχεδιασμού λογοτύπου. Όσο πιο απλό είναι το λογότυπο, τόσο πιο εύκολο θα είναι για το.