ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Η ADS στηρίζει την προσπάθεια των νέων επιχειρηματιών στον χώρο εστίασης και μέσα από τις υπηρεσίες της παρέχει το “Cafe Package”, ένα πακέτο που περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων για νέους ιδιοκτήτες Café-Bar και χώρων εστίασης ώστε να καλύψει τις ανάγκες της διαδικτυακής τους προβολής και προώθησης.

Σκοπός είναι να προσφέρουμε εμπειρία στους πελάτες των Café-Bar και χώρων εστίασης μέσα από την ιστοσελίδα σε συνδυασμό με το φυσικό κατάστημα και όχι να φτιάξουμε απλά άλλη μια ακόμη ιστοσελίδα.

Αν είσαι νέος επιχειρηματίας, σίγουρα έχεις επενδύσει αρκετά σε εξοπλισμό ώστε να διευκολύνεις το προσωπικό σου, να κάνεις πιο παραγωγικό και πιο αποτελεσματικό το service σου.

Εδώ αναλαμβάνουμε εμείς! Η ADS είναι εδώ για να σας βοηθήσει και να σας στηρίξει με προσεγμένους τρόπους προβολής και προώθησης ώστε να αναδείξετε τον χώρο και τις υπηρεσίες σας, αλλά το κυριότερο να σας εντοπίσουν αυτοί που σας έχουν ανάγκη!

Αναλαμβάνουμε τον πρότυπο ελκυστικό σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, με πολλές δυνατότητες για την καλύτερη προβολή της επιχείρησης σας.

Σε ποιούς απευθύνονται;

Το "Cafe Package" απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες Café-Bar, Club, Pub, Εστιατόρια και Χώρους Εστίασης όλη την Ελλάδα, που δεν έχουν ιστοσελίδα, ώστε να αποκτήσουν μια δυνατή παρουσία στο διαδίκτυο και να προσελκύσουν κόσμο με όμορφο και έξυπνο τρόπο

Τι περιλαμβάνει το πακέτο;

Δυναμική Ιστοσελίδα με Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) **
Δυνατότητα Προσθήκης Νέων Σελίδων *
Πρότυπος Σχεδιασμός
Φόρμα Επικοινωνίας
Διαδραστικός Χάρτης Google
Συλλογή Φωτογραφιών του χώρου σας
Συλλογή Βίντεο
Πολυγλωσσικό (2 βασικές γλώσσες - ελληνικά αγγλικά)
Blog (εντός ιστοσελίδας)
Σύστημα Εγγραφής Newsletter
Κατάλογος Προβολής Προϊόντων
Φιλικό στις Μηχανές Αναζήτησης
Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας στις Μηχανές Αναζήτησης (SEO)
Testimonials
Social Media Marketing (Facebook Page, Instagram, Twitter)
Καταχώρηση επιχείρησης στον Χάρτη της Google
Φόρμα επικοινωνίας
Δωρεάν Υποστήριξη/ Συντήρηση για ένα (1) έτος

Βασικές απαραίτητες προϋποθέσεις:

DOMAIN NAME
Προαπαιτείται να έχετε ήδη αγοράσει/καταχωρήσει ένα domain name π.χ www.todomainmou.gr
HOSTING
Προαπαιτείται να έχετε αγοράσει κάποιο πακέτο φιλοξενίας (hosting) σε κάποιον αξιόπιστο server, ώστε να φιλοξενηθεί η ιστοσελίδα του ισολογισμού σας.

Κόστος €800

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΟΓΗ

Πουλήστε τα προϊόντα σας διαδικτυακά!

Κόστος με eShop €1200

Με αυτή την επιλογή μπορείτε να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο eshop για να πουλάτε τα προϊόντα σας διαδικτυακά!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής έχει δημιουργηθεί με μεγάλη προσοχή και κόπο και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Arcade of Design Studio. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη. Νόμος 2121/1993 και Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.