ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Με τη Δύναμη του WordPress

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΑΙΤΗΜΑ

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να μας ενημερώσετε για τις ανάγκες σας και να συζητήσουμε γύρω από το δικό μας project. Για να κατανοήσουμε το έργο που θα χρειαστεί να υλοποιήσουμε για εσάς θα χρειαστεί να απαντήσετε σε κάποιο πιθανό ερωτηματολόγιο και έπειτα θα σας στείλουμε προσφορά.

Έρευνα Ανταγωνισμού

ΕΡΕΥΝΑ

Σε αυτό το στάδιο θα χρειαστεί να κάνουμε μια έρευνα του βασικού ανταγωνισμού σας ώστε να καταλάβουμε τι πραγματικά χρειάζεστε και να βρούμε τις κατάλληλες μεθόδους και λύσεις ώστε να επικρατήσετε. Εξετάζουμε  τις τρέχουσες τάσεις  του  διαδικτυακού marketing ώστε να επιλέξουμε εκείνες που μπορούν να αποδώσουν επικερδώς στη δική σας επιχείρηση.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Επόμενο στάδιο είναι ο σχεδιασμός του δημιουργικού της ιστοσελίδας με βάση την έρευνα που έχει προηγηθεί και αφού ετοιμάσουμε την πρόταση μας σας την παρουσιάζουμε ώστε να την εγκρίνε ή να την βελτιώσουμε κατόπιν του feedback που θα λάβουμε. Λάβετε υπόψη ότι μόλις εγκριθεί ο σχεδιασμός και το έργο μεταφερθεί στη φάση κατασκευής, οποιαδήποτε αλλαγή σχεδίου ενδέχεται να δεχτεί πρόσθετη χρέωση.

Στάδιο κατασκευής ιστοσελίδας

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Μόλις εγκριθεί ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας τότε προχωράμε στο στάδιο της κατασκευής όπου  της δίνουμε “πνοή” βασισμένο σε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), φιλικό προς τον χρήστη ώστε να έχετε τον έλεγχο του περιεχομένου σας. Φροντίζουμε ι ιστοσελίδα σας να είναι συμβατή σε όλες τις συσκευές laptops, desktops, tablets και κινητά (responsive ή αλλιώς mobile friendly).

ΔΟΚΙΜΗ & ON-AIR

Μόλις ολοκληρωθεί η ιστοσελίδα σας, γίνονται οι απαραίτητοι τελικοί έλεγχοι και δοκιμές για να σιγουρευτούμε ότι όλες οι λειτουργίες και οι επιμέρους “μηχανισμοί” λειτουργούν όπως πρέπει. Φροντίζουμε να διορθώσουμε τυχόν τελευταίες λεπτομέρειες και τότε η ιστοσελίδα σας βγαίνει “on air”.

Test & Launch
Φωτογραφία με τεχνική υποστήριξη.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο ρόλος μας δεν σταματά μόλις βγεί η ιστοσελίδα σας στον “αέρα”. Μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας σας, παρέχουμε επίσης υπηρεσίες υποστήριξης για website ή eshop σε ετήσια βάση με μηνιαία/ετήσια χρέωση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορούμε να αναφέρουμε υπηρεσίες εφαρμογής μαζικών αλλαγών τιμών, αλλαγή υλικού στην ιστοσελίδα (εικόνες, κείμενο, βίντεο ή άλλη μορφή υλικού), αλλαγές στο μενού περιήγησης κ.α.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η συντήρηση είναι μια υπηρεσία ζωτικής σημασίας για την “υγεία” της ιστοσελίδας σας. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι είναι απαραίτητη η συντήρηση των λογισμικών, το κράτημα αρχείων backup εντός και εκτός server, ενημέρωση των εργαλείων που απαρτίζουν τη λειτουργεία της ιστοσελίδας (updates & upgrades), την ασφάλεια (security), περιοδικοί έλεγχοι σε λειτουργίες κλπ.

Υπηρεσίες Συντήρησης Ιστοσελίδων
Πληρωμή Business Deal

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΟΥ

Η έναρξη του έργου θα ξεκινήσει με προκαταβολή 50%  και αποπληρωμή κατά την ολοκλήρωση του έργου ή κατόπιν συνεννόησης.

Η πληρωμές μπορούν να γίνουν με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η διαδικασία που ακολουθούμε στην Arcade Of Design Studio

REQUEST

RESEARCH

DESIGN

BUILD

LAUNCH

SUPPORT

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ;