ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Επέκτεινε την επιχείρηση σου!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ B2C, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ B2B

ECOMMERCE

Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) μπορείτε να πουλήσετε ευκολότερα τα προϊόντα της επιχείρησης σας δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες σας να αγοράσουν σε ανταγωνιστικές τιμές οπουδήποτε εντός της χώρας αλλά και στο εξωτερικό.

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΘΕ ΩΡΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24Ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Γιατί να αποκτήσω ένα e-shop;
Μια ιστοσελίδα με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από ένα σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικού περιεχομένου σε επίπεδο επιχείρησης.

TOOLS

Δημιουργούμε ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου (e-shops) που λειτουργούν πλήρως. Μπορείτε να διαχειρίζεστε αποθεμάτα και πελατολόγιο, σχετικά προϊόντα, κριτικές πελατών, κωδικούς έκπτωσης και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από ένα σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικού περιεχομένου σε επίπεδο επιχείρησης.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΟΥ

Η έναρξη του έργου θα ξεκινήσει με προκαταβολή 50%  και αποπληρωμή κατά την ολοκλήρωση του έργου ή κατόπιν συνεννόησης.

Η πληρωμές μπορούν να γίνουν με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πληρωμή Business Deal

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τι περιλαμβάνει μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου:

MOBILE FRIENDLY

Οι responsive ιστοσελίδες μπορούν να προσαρμόζονται σε διαφορετικά μεγέθη οθονών προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους επισκέπτες σας.

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Μπορείτε να ανανεώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας όποτε το θελήσετε ή μπορούμε να σας το ανανεώνουμε εμείς για πιο αποτελεσματική απόδοση και βελτιστοποίηση με μηνιαία/ πάγια συνδρομή.

ONLINE ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς τρόπους για να πραγματοποιούν πληρωμές οι πελάτες σας. Μπορείτε να πληρώνεστε μέσω Paypal, απευθείας μέσω τραπεζικών payment gateways ή με αντικαταβολή.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (SEO)

Φροντίζουμε ώστε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας να είναι βελτιστοποιημένο ως προς τη μηχανή αναζήτησης της Google.

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Στείλτε αυτόματα μηνύματα για κάθε βήμα ολοκλήρωσης που πραγματοποιούν οι επισκέπτες σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα καλωσόρισμα, κάποιος κωδικός έκπτωσης στην επόμενη αγορά κ.α.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Προσφέρουμε απεριόριστο αριθμό σελίδων, κατηγοριών και προϊόντων με το πακέτο κατασκευής eCommerce ιστοσελίδας.

 

DOMAIN & HOSTING

Μπορούμε να συμπεριλάβουμε στο κόστος το νέο σας domain name (myawesomesite.gr) ή/και το πακέτο φιλοξενίας (hosting) από πάροχο που εμπιστευόμαστε, ή μπορείτε να τα αγοράσετε από δικός σας πάροχο (ρωτήστε μας).

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Μπορείτε να εισάγετε όσες φωτογραφίες χρειάζεστε για να αντιπροσωπεύουν όσο πιο πιστά γίνεται το προϊόν ή την υπηρεσία σας!

ΚΩΔΙΚΟΙ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

Δημιουργούμε κωδικούς έκπτωσης για να ενθαρρύνετε τις επαναλαμβανόμενες συναλλαγές με βάση τις ενέργειες διαδικτυακού marketing.

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Μπορεί να είμαστε μια μικρή επιχείρηση όμως προσφέρουμε προσωπική εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια του έργου και μετά την ολοκλήρωση του. Σας γνωρίζουμε και στηρίξουμε την επιχείρησή σας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η διαδικασία που ακολουθούμε στην Arcade Of Design Studio

REQUEST

RESEARCH

DESIGN

BUILD

LAUNCH

SUPPORT

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;