WEB DESIGN & DEVELOPMENT

για Ξενοδοχεία & Villas

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & VILLAS

Domain Name

Επιλέγουμε το κατάλληλο domain name για την ιστοσελίδα σας.

Μπορείτε να επιλέξετε διάφορες καταλήξεις όπως .gr, .com, .org, .net κ.λπ.

Επιλογή Domain Name
Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε αξιόπιστους hosting servers

Φιλοξενία

Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε αξιόπιστους hosting servers επιλέγοντας το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας από το Papaki.

Συμβατότητα

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι συμβατές με τις περισσότερες φορητές συσκευές για να μην χάνετε δυνητικούς πελάτες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας από διαφορετικές συσκευές.

Η Arcade of Design Studio προσφέρει υπηρεσίες όπως κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικά καταστήματα, seo και προώθηση ιστοσελίδων.
Email Marketing

Email

Επαγγελματική εμφάνιση στο email σας, βασισμένο στο δικό σας domain name και ανά κατηγορία τμήματος της επιχείρησης.

Για παράδειγμα, κεντρικό email το info@mybestvillas .gr, για διαχείρηση κρατήσεων το booking@mybestvillas .gr, για την υποδοχή το reception@mybestvillas .gr, για το τμήμα εστιατορίων fnb@mybestvillas .gr κ.λπ. .

Βασικές Σελίδες

Παρέχονται ενδεικτικά οι βασικές σελίδες που είναι απαραίτητες για μια ιστοσελίδα ξενοδοχείου όπως Αρχική, Ξενοδοχείο, Παροχές, Gallery, Επικοινωνία, με δυνατότητα περισσότερων επιλογών (βλ. παρακάτω).

Παροχές Ξενοδοχείου ή Καταλύματος
Φωτογραφία με τεχνική υποστήριξη.

Φόρμα Διαθεσιμότητας

Δώστε στους πελάτες σας την δυνατότητα να στείλουν ένα αίτημα για να ενημερωθούν για την διαθεσιμότητα του καταλύματός σας εύκολα σε ένα μόνο βήμα.

Εισαγωγή Περιεχομένου

Αναλαμβάνουμε την εισαγωγή όλου του περιεχομένου που θα μας παρέχετε όπως κείμενα, φωτογραφίες τα οποία επιθυμείτε να εμφανίζονται στις υποσελίδες της ιστοσελίδας σας.

Εισαγωγή περιεχομένου της ιστοσελίδας σας
Search Engine Optimization

SEO

Προσεγμένη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου, της βίλας ή του καταλύματός σας στις μηχανές αναζήτησης ώστε να σας βρίσκουν πιο εύκολα στα αποτελέσματα αναζήτησης όσοι αναζητούν την ιδανική διαμονή.

Gallery Φωτογραφιών

Παρουσίαση των δομών και παροχών του ξενοδοχείου σας μέσα από εικόνες μιας και κάθε μια φωτογραφία λέει πολλά περισσότερα από ότι οι λέξεις. Μια εντυπωσιακή συλλογή από καθαρές, φωτεινές και επαγγελματικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, είναι το μέσο προβολής και δημιουργίας πρώτων εντυπώσεων που αποτελεί βασικός παράγοντας στην εμπειρία του πελάτη, αρκεί βέβαια να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δώστε λοιπόν την ευκαιρία στους δυνητικούς σας πελάτες να παρεβρεθούν πρώτα εικονικά στον χώρο σας και έπειτα στην πραγματικότητα.

Επιπλέον Photo Gallery ή Φωτογράφηση
Φόρμα επικοινωνίας για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου σας

Φόρμα Επικοινωνίας

Προσθήκη προσαρμοσμένης φόρμας επικοινωνίας για να διευκολύνετε τους επισκέπτες σας να έρθουν σε επαφή μαζί σας λαμβάνοντας το μήνυμα τους στο εταιρικό σας email.

Video Παρουσίαση

Προσθήκη ενσωματωμένου βίντεο στην ιστοσελίδα σας για την παρουσίαση των χώρων και των παροχών του ξενοδοχείου, της βίλας ή του καταλύματός σας.

Επιπλέον βίντεο στην ιστοσελίδα σας

Διαδραστικός Χάρτης

Προσθήκη διαδραστικού χάρτη στην ιστοσελίδα σας ώστε οι επισκέπτες σας να μπορούν να βρουν την ακριβή τοποθεσία του ξενοδοχείου ή της βίλας σας, λαμβάνοντας οδηγίες για το πως θα φτάσουν στον προορισμό.

Μαρτυρίες Πελατών

Εμφανίστε στην ιστοσελίδα σας τις κριτικές προηγούμενων επισκεπτών/ πελατών ώστε να τις μοιραστείτε με τους επόμενους υποψήφιους επισκέπτες που θα θέλουν να σας προτιμήσουν κερδίζοντας την αξιοπιστία και ενδυναμώνοντας το κύρος της επιχείρησής σας.

Testimonials πελατών του ξενοδοχείου
Συλλογή emails για αποστολή newsletters

Newsletter

Μπορείτε να συλλέξετε email υποψήφιων πελατών πάντα με την συγκατάθεση τους, ώστε να τα χρησιμοποιείσετε για να τους στέλνετε ενημερωτικά δελτία με προσφορές, τα νέα σας και ιδέες για ιδανικές διακοπές λαμβάνοντάς τα μηνύματά σας απευθείας στο inbox τους.

Analytics

Συνδέουμε την στοσελίδα σας με το Google Analytics, το πιο δυνατό εργαλείο παρακολούθησης επισκεψιμότητας. Συλλέγουμε όλα τα απαραίτητα στατιστικά στοιχεία τα οποία βασίζονται σε διάφορα δημογραφικά δεδομένα και τα αναλύουμε ώστε να τα χρησιμοποιήσουμε σε κατάλληλους σκοπούς digital marketing βελτιώνοντας την απόδοση της ιστοσελίδας σας.

SEO Results - Analytics
Social Media Marketing

Social Media

Προσθήκη συνδέσμων προς τα κατάλληλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να σας “ακολουθούν” και να μένουν ενήμεροι σε κάθε ευκαιρία επιτυγχάνοντας καλύτερο engagement.

Προσθέστε περισσότερες δυνατότητες στην ιστοσελίδα σας!

Οδηγός Περιοχής

Τιμή: 200€

Βοηθήστε τους επισκέπτες σας να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου σας χωρίς να χρειαστεί να βγουν από την ιστοσελίδα σας!

Με τον Οδηγό Περιοχής οι επισκέπτες σας μπορούν να βρουν πολύτιμες πληροφορίες, όπως να ανακαλύψουν τις καλύτερες παραλίες, σημαντικά αξιοθέατα και ιστορικά σημεία της του τόπου σας. Επίσης, μπορούν να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες όπως κοντινά νοσοκομεία, αρμόδιες αρχές, κ.λπ.

Σύστημα Κρατήσεων

Τιμή: 50€/έτος

Αποκτήστε το εργαλείο που θα μετατρέψει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε πελάτες του ξενοδοχείου, της βίλας, του καταλύματός σας.

Δίνετε την ευχέρεια στους επισκέπτες που θα σας προτιμήσουν να κάνουν εύκολα, γρήγορα και χωρίς επιπλέον προμήθειες/χρεώσεις, μια κράτηση στην ξενοδοχειακή μονάδα σας, συμβάλοντας στη συνολική εμπειρία τους.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

Επιπλέον σελίδες

40€/σελίδα

Επιπλέον γλώσσες

50€/γλώσσα (η μετάφραση παρέχεται από τον πελάτη)

Επιπλέον συλλογή φωτογραφιών

40€/σελίδα

Προσθήκη Blog

50€

Διαχείριση Social Media

Κόστος κατόπιν συνεννόησης

Άλλες παροχές ανά περίπτωση

Κόστος κατόπιν συνεννόησης

Επιπλέον Δωμάτια

50€/ανά τύπο δωματίου

Επιπλέον λογαριασμοί email

20€/ανά λογαριασμό

Επιπλέον video

40€/ανά λογαριασμό

Φωτογράφηση

Κόστος κατόπιν συνεννόησης

Συγγραφή κειμένου

Κόστος κατόπιν συνεννόησης

Μετάφραση κειμένου

Κόστος κατόπιν συνεννόησης

* Διαβάστε τους Όρους και Προυποθέσεις Κατασκευής Ιστοσελίδων που ισχύουν με την αγορά των templates και την κατασκευή ιστοσελίδων.

Grow Greek Tourism Online Certification - Panagiotis Theofilopoulos

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η διαδικασία που ακολουθούμε στην Arcade Of Design Studio

REQUEST

RESEARCH

DESIGN

BUILD

LAUNCH

SUPPORT

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ;