Η Google εργάζεται για την βελτίωση του εργαλείου δοκιμής Robots.txt

Η Google εργάζεται για την βελτίωση του εργαλείου δοκιμής Robots.txt
Image Credit: https://www.seroundtable.com/google-new-robots-txt-tester-tool-30718.html
Image Credit: https://www.seroundtable.com/google-new-robots-txt-tester-tool-30718.html

Όπως αναφέρει σχετική δημοσίευση στο Search Engine Roundtable, επιβεβαιώθηκε από τον Gary Illyes από την Google ότι εργάζεται με “χαμηλούς” ρυθμούς για τη βελτίωση του εργαλείου δοκιμής robots.txt , το οποίο επί του παρόντος είναι διαθέσιμο στην παλιά έκδοση του Google Search Console. Έγραψε στο Twitter “Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης του δοκιμαστή με την έκδοση παραγωγής του προγράμματος ανάλυσης.”

Αυτό ειπώθηκε επειδή υπήρχε παράπονο ότι υπάρχει ένα σφάλμα (bug) είτε με το εργαλείο δοκιμής είτε στον τρόπο με τον οποίο η Google διαβάζει το αρχείο robots.txt ενός ιστότοπου. Ο Gary είπε ότι μπορεί να είναι μόνο το ίδιο το εργαλείο και όταν αυτό ενημερωθεί για να χρησιμοποιήσει την έκδοση παραγωγής του προγράμματος ανάλυσης, θα γνωρίζουμε σίγουρα.

Η αρχική δημοσίευση υπενθυμίζει ότι ο Gary Illyes είχε εμπλακεί σε πρότυπο πρωτόκολλο ρομπότ αποκλεισμού του έργου και στη συνέχεια στο “open sourcing” του κώδικα ανάλυσης.

Εδώ είναι το tweet του Gary:

Εάν πάτε στο tweet και μετακινηθείτε προς τα πάνω στο νήμα του Twitter, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το προαναφερθέν παράπονο.

Το 2014, η Google ανανέωσε το εργαλείο δοκιμής robots.txt, αλλά έχει ενημερωθεί πολλές φορές πριν και μετά τότε.

Πηγή: Seroundtable.com

Το παρόν άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση από άλλον ιστότοπο!

Facebook
Twitter
LinkedIn

More
articles