Εναλλαγή λογαριασμών στο Facebook Messenger για iOS

Εναλλαγή λογαριασμών στο Facebook Messenger για iOS

Νέα λειτουργία εναλλαγής λογαριασμών στο Facebook Messenger για συσκευές με λειτουργικό iOS σύμφωνα με το Wersm. Υπάρχουν πολλοί από τους χρήστες του Facebook Messenger που μοιράζονται τις συσκευές τους με άλλους φίλους, συγγενείς ή γνωστούς που σημαίνει πως τους επιτρέπουν να κάνουν εναλλαγή λογαριασμού (account), χωρίς να κάνουν αποσύνδεση (logout) και σύνδεση (login) ξανά. Τώρα οι χρήστες μπορούν να κάνουν εναλλαγή ανάμεσα στους διαφορετικούς λογαριασμούς του εύκολα αν έχουν συσκευές με λειτουργικό iOS.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Globalwebindex.net βρέθηκε ότι το 30% των χρηστών του Facebook Messenger, “μοιράζονται τις φορητές συσκευές τους τουλάχιστο με ένα άτομο”. Πριν από λίγο καιρό το Facebook έδωσε στους χρήστες με λειτουργικό Android την δυνατότητα εναλλαγής χρηστών μέσα από τις εφαρμογές τους. Τώρα, στους χρήστες με λειτουργικό iOS δόθηκε το ίδιο χαρακτηριστικό. Μια λειτουργία διαθέσιμη μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής με τη νέα επιλογή “Αλλαγή λογαριασμού”. Από εκεί μπορείτε να προσθέσετε τους λογαριασμούς με τους οποίους επιθυμείτε να κάνετε εναλλαγή. Είναι τόσο απλό!

Εναλλαγή λογαριασμών στο Facebook Messenger για iOS

Επίσης, οι χρήστες του Instagram είχαν την ίδια δυνατότητα πριν λίγο καιρό. Σίγουρα δεν είναι το σπουδαιότερο χαρακτηριστικό αλλά σίγουρα κάνει πιο εύκολη την ζωή πολλών χρηστών ως προς τη χρήση πολλαπλών λογαριασμών.

Αλήθεια, εσείς θα μοιραζόσαταν την συσκευή σας;