Arcdade of Design Studio Logo

ARCADE of DESIGN STUDIO

Module position-0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed molestie scelerisque ultrices. Nullam venenatis, felis ut accumsan vestibulum, diam leo congue nisl, eget luctus sapien libero eget urna. Duis ac pellentesque nisi.

Μάθετε πώς να ακυρώσετε ένα μήνυμα στο Instagram Direct

Είστε αναστατωμένοι, ντροπιασμένοι, πιεσμένοι με το χρόνο ή αδέξιοι με τα μηνύματά σας; Σίγουρα έχει συμβεί αρκετές φορές σε όλους μας να στείλουμε λάθος μήνυμα στο σωστό άτομο ή το σωστό μήνυμα στο λάθος άτομο. Μην πανικοβάλλεστε!

Τα καλά νέα είναι ότι πλέον μπορείτε με απλό τρόπο να πάρετε πίσω το μήνυμα που στείλατε στο Instagram Direct.

 

Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει τέτοιος τρόπος.

 

Το Instagram σας επιτρέπει πλέον να κάνετε συνομιλία 4 ατόμων μέσω βίντεο κλήσης κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας!

Η τελευταία "επίθεση" του Instagram στο Snapchat, στο FaceTime και στο Houseparty πήρε "σάρκα και οστά" σε iOS και Android, επιτρέποντας στους τέσσερις φίλους να ομαδοποιήσουν την κλήση βίντεο μέσω του Instagram Direct.

 

  

Η πλατφόρμα άμεσων παιχνιδιών του Facebook είναι πλέον ανοικτή σε όλους τους προγραμματιστέςΤο Facebook λάνσαρε την πλατφόρμα των Instant Games το Νοέμβριο του 2016, και από τότε σχεδόν 200 παιχνίδια έχουν αναπτυχθεί στο Messenger και το Facebook. Μέχρι τώρα, η πλατφόρμα ήταν κλειστή δοκιμαστικά, αλλά τώρα κάθε προγραμματιστής που θέλει να εμπλακεί στην δημιουργία παιχνιδιών σε αυτή την πλατφόρμα, μπορεί να το κάνει αφού επισκεφθεί τη σελίδα με τα documentation για προγραμματιστές ώστε να μάθουν πως να επωφεληθούν στο μέγιστο από την πλατφόρμα.

Το Snapchat δοκιμάζει @Mentions στις ΙστορίεςΤο Snapchat επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει @mentions στις "Ιστορίες" (stories), επιτρέποντας στους χρήστες να προσθέτουν ετικέτες μεταξύ τους.

Οι χρήστες του Snapchat ενδέχεται σύντομα να είναι σε θέση να επισημάνουν (tag) τους φίλους τους στις "Ιστορίες" τους με ένα απλό @ -tag που θυμίζει το χαρακτηριστικό tag του Instagram που ξεκίνησε σχεδόν πριν από δύο χρόνια.

7 βασικά σημεία που πρέπει να αποφύγετε στα Social MediaΔιαβάστε για τα 7 βασικά σημεία που πρέπει να αποφύγετε χρησιμοποιώντας τα Social Media για την επιχείρησή σας

Όλοι γνωρίζουμε πως το μεγαλύτερο ποσοστό καταναλωτών, επιλέγουν να αγοράσουν προϊόντα ή υπηρεσίες των brands που ακολουθούν αφού κάνουν μια μικρή έρευνα σε κριτικές και σχόλια στα social media accounts του εκάστοτε brand. Είναι πλέον ένας από τους βασικού παράγοντες που επιρρεάζουν το brand loyalty μιας επιχείρησης.

4 Συμβουλές Marketing για το InstagramΜάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη στρατηγική μάρκετινγκ στο Instagram!

 

Το Instagram είναι το δημοφιλέστερο κοινωνικό μέσο που βασίζεται στην ανάρτηση εικόνων από τους χρήστες.
Σήμερα, η πλατφόρμα διαθέτει προηγμένη λειτουργικότητα, πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες και 15 εκατομμύρια επαγγελματικά προφίλ.

 

Ας ρίξουμε μια ματιά σε τέσσερις συμβουλές που μπορεί να χρησιμοποιήσει η επιχείρησή σας αξιοποιώντας τη στρατηγική μάρκετινγκ μέσω Instagram!

5 Τρόποι να χρησιμοποιήσετε σωστά τα Hastags στα Social Media και πως θα ωφελήσει την επιχείρησή σας.Τι είναι το hashtag;

Η λέξη προκύπτει από τον συνδυασμό των λέξεων hash (#) και tag (ετικέτα). Το πρώτο hashtag έκανε την παρουσία του στο Twitter το 2007 και από τότε χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα για την κατηγοριοποίηση συζητήσεων και δημοσιεύσεων.

Messenger AdsΤο όριο των 140 χαρακτήρων στο Twitter σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν καθώς η εταιρεία σκοπεύει να κάνει αλλαγές επιτρέποντας έως 280 χαρακτήρες ανά δημοσίευση (Tweet).

 

Όλα όσα γνωρίζετε θα μπορούσαν να αλλάξουν για πάντα: το Twitter κάνει μια δοκιμή (μεταξύ επιλεγμένων χρηστών) σε παγκόσμιο επίπεδο, που επιτρέπει στα tweets να πληκτρολογούνται μέχρι 280 χαρακτήρες, δηλαδή το διπλάσιο από το τρέχον όριο.

Messenger AdsΣύμφωνα με το Wersm.com, ο μέγα κολοσσός στον χώρο των Social Media η Facebook φαίνεται πως ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα της "κίνηση", η οποία θα επιτρέπει στους διαφημιστές/ marketers να τοποθετούν διαφημίσεις (ads) εντός της εφαρμογής Messenger.

 

Νωρίτερα φέτος, η Facebook ξεκίνησε σε δοκιμαστικό στάδιο διαφημίσεις εντός του Messenger για ορισμένες ομάδες χρηστών στην Ταϊλάνδη και την Αυστραλία, παρόλα αυτά δεν υπήρξαν περαιτέρω ενημερώσεις μέχρι τώρα. Φαίνεται πως η εταιρεία προχωράει με γοργούς ρυθμούς ώστε να διαθέσει αυτή την επιλογή στους διαφημιστές μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

web trafficΗ ιστοσελίδα σας είναι ο τρόπος με τον οποίο οι περισσότεροι πελάτες γνωρίζουν την επιχείρησή σας. Μπορούν να ενημερωθούν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, τις αξίες και το branding της επιχείρησής πρωτού αποφασίσουν αν θα πραγματοποιήσουν αγορές από εσάς. Αν και ο ιστότοπός σας μπορεί να φαίνεται φανταστικός, είναι ίσως δύσκολο να προσελκύσετε επισκέπτες για να το δουν.

 

Παρακάτω θα σας αναφέρω πέντε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διπλασιάσετε τα οργανικά αποτελέσματα επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας, βελτιστοποιώντας το περιεχόμενο και τις σελίδες σας, δοκιμάζοντας νέες τεχνικές marketing.

Οι γυναίκες Instagrammers παίρνουν 5 φορές περισσότερα Likes από τους άντρες

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Jonathan Davies στο Digital Marketing Magazine, οι marketers ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσουν και να εστιάσουν τις προσπάθειες τους στο influence marketing στο γυναικείο φύλο, με βάση μια νέα έρευνα που αποκάλυψε πως οι γυναίκες χρήστες του Instagram παίρνουν 5 φορές περισσότερα Likes από τους άντρες.

 

Ο μέσος όρος των likes για τις γυναίκες χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των διασήμων, των influencers και των υπόλοιπων χρηστών, ήταν 578, σε αντίθεση με των ανδρών που έφτανε μόλις τα 117 Likes. Επίσης, είναι 10 φορές πιθανότερο οι άντρες να κάνουν like, να σχολιάσουν ή να αναδημοσιεύσουν το post μιας γυναίκας από ότι τα posts άλλων ανδρών.

Αρχίζει το Twitter να διαγράφει Usernames χρηστών Android; | Photo Credits: Wersm.comΜε βάση το Wersm.com, τον περασμένο Δεκέμβριο, το Twitter αντιμετώπισε μια σπασμωδική του κίνηση, να εξαφανίσει τα σε usernames χρηστών του που χρησιμοποιούσαν συσκευές με λειτουργικό iOS. Παρά και κατόπιν απολογίας, άρχισε την ίδια λειτουργία σε χρήστες συσκευών με λειτουργικό σύστημα Android.

Χρήστες λοιπόν του Twitter μέσω iOS είχαν ένα απότομο ξύπνημα μια μέρα του Δεκεμβρίου όταν η εταιρεία ξαφνικά και “κατά λάθος” ενεργοποίησε μια χαρακτηριστική λειτουργία που ήταν στα σκαριά νωρίτερα από το 2015. Η εν λόγω λειτουργία αφαιρεί τα ονόματα χρηστών που έχουν απαντήσει σε διάφορα tweets. Όπως καταλάβατε, αν απαντούσατε σε κάποιο tweet, δεν θα μπορούσατε να προβείτε σε ενέργεια απάντησης (reply).

Η Facebook Αποκτά Εταιρεία Eye-TrackingΣύμφωνα με το Wersm.com, η τελευταία εταιρεία που μπαίνει στο portfolio της Facebook είναι η "Eye Tribe", μια startup με εξειδίκευση σε τεχνολογίες ανίχνευσης και καταγραφής οφθαλμικών κινήσεων (eye-tracking).

 

Το τελευταίο απόκτημα θα βοηθήσει περαιτέρω την ανάπτυξη προσφοράς σε Oculus και VR. Σύμφωνα με το blog της "Eye Tribe", το προϊόν της στοχεύει στο να γίνει το απόλυτο πρότυπο για VR ακουστικά σε όλο τον κόσμο, δεδομένου ότι:

 

μπορεί να επιτρέψει υψηλότερες επιδόσεις στα VR ακουστικά με χαρακτηριστικά όπως το foveated rendering (μικρό κοίλωμα σε επιφάνεια). To foveated rendering λειτουργεί παρά μόνο αποδίδοντας συγκεκριμένο τμήμα της οθόνης, το οποίο κοιτάει ο χρήστης.

Δύο νέα εργαλεία στο Facebook για βίντεο 360 μοιρώνΣύμφωνα με το Wersm.com, νωρίτερα η Facebook είχε ανακοινώσει φέτος αλλαγές στην πολιτική περιεχομένου για brands (Branded Content Policy), επιτρέποντας στις επαληθευμένες σελίδες (Verified Pages) να "επεκτείνουν τις χορηγίες τους στο Facebook". Τώρα πλέον, επεκτείνει και την πολιτική των επαληθευμένων προφίλ επίσης (Verified Profiles).

Πως να διαχειριστείτε τα αρνητικά σχόλια στα Social Media

Οι περισσότερες εταιρείες που σέβονται την "εικόνα" τους έχουν επενδύσει στην προβολή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας εταιρικούς προφίλ/ λογαριασμούς (accounts) ώστε να προσεγγίσουν το κοινό στο οποίο απευθύνονται! Όλοι ξέρουμε πως ένας από τους πιο βασικούς στόχους του social media marketing είναι και το engagement.

 

Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεστε σε μια έντονη χρονικά περίοδο κατά την οποία "τρέχετε" μια καμπάνια, προβάλετε τα προϊόντα ή/ και τις υπηρεσίες σας μέσω των επαγγελματικών ή εταιρικών σας προφίλ σε ορισμένα social media networks και έρχεται η στιγμή που λαμβάνεται notification ότι έχετε λάβει νέο σχόλιο σε πρόσφατη δημοσίευση σας. Το μήνυμα όμως, στην περίπτωση αυτή, είναι αρνητικό και σας έχει επισημάνει (tag) ένας θυμωμένος πελάτης.

 

Πως το αντιμετωπίζετε;

Δύο νέα εργαλεία στο Facebook για βίντεο 360 μοιρών

Σύμφωνα με το Wersm το Facebook έχει επενδύσει αρκετά για τη δυνατότητα έκδοσης βίντεο 360 μοιρών απ' όταν κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο.

 

Αφενός θέλει να δημιουργήσει την λειτουργία 360° όσο το δυνατόν πιο καθηλωτικό για τους χρήστες και εφετέρου θέλει να βοηθήσει εκδότες και δημιουργούς να ωθήσουν το στοχευμένο κοινό τους να συμμετάσχουν και να μάθουν περισσότερα σχετικά με το πως ανταποκρίνονται στα βίντεo 360°. Γι' αυτό το λόγο το Facebook έχει μόλις ξεκινήσει τα δυο εργαλεία "publisher", το Guide και το Heatmap.

Facebook shopping & services sections to pages | Source: Wersm.comΠάει πολύ καιρός που ετοιμαζόταν. Ξεκινάει επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους μέσω των ενοτήτων Shopping και Services στις Facebook Pages.

 

Οι ενότητες αυτές δεν έχουν "ανοίξει" ευρέως ακόμη, αλλά το Shopping φαίνεται να είναι διαθέσιμο μόνο στις "μεγάλες και αναδυόμενες αγορές" προς το παρόν. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί σε χώρες της Ασίας και της Νότιας Αμερικής, όπως το Βιετνάμ, η Μαλαισία, οι Φιλιππίνες, η Ταϊβάν, την Ινδία, την Ταϊλάνδη, την Βραζιλία και την Αργεντινή.

Τα social media είναι σίγουρα το κύριο μέρος του κορμού κάθε προσπάθειας στρατηγικού marketing.

Οι περισσότεροι προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες σε brands ώστε να επιτύχουν αυτό που λέμε engagement με τους χρήστες. Η εξατομίκευση είναι σημαντική. Οι περισσότερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης προσφέρουν τρόπους ώστε να προσαρμοστεί κατάλληλα το προφίλ της επιχείρησης σας μέσα από αρκετές επιλογές. Τα λεγόμενα "headers" (στο Facebook Cover/ εξώφυλλο) είναι ένα καλό σημείο ώστε να προβάλετε οπτικά την επιχείρησή σας (brand) και να προβάλετε το εμπορικό σας σήμα και ιδιότητα. Δεδομένου ότι συχνά εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στη σελίδα του προφίλ σας, επιλέξτε την σωστή εικόνα η οποία θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών σας.

Εναλλαγή λογαριασμών στο Facebook Messenger για iOSΝέα λειτουργία εναλλαγής λογαριασμών στο Facebook Messenger για συσκευές με λειτουργικό iOS σύμφωνα με το Wersm. Υπάρχουν πολλοί από τους χρήστες του Facebook Messenger που μοιράζονται τις συσκευές τους με άλλους φίλους, συγγενείς ή γνωστούς που σημαίνει πως τους επιτρέπουν να κάνουν εναλλαγή λογαριασμού (account), χωρίς να κάνουν αποσύνδεση (logout) και σύνδεση (login) ξανά. Τώρα οι χρήστες μπορούν να κάνουν εναλλαγή ανάμεσα στους διαφορετικούς λογαριασμούς του εύκολα αν έχουν συσκευές με λειτουργικό iOS.

 

5 Tips για να βελτιστοποιήσετε τα Tweets σας για καλύτερη παρουσία του Brand σας

Σύμφωνα με έρευνα το Twitter έχει 500.000.000 tweets καθημερινά από 316.000.000 ενεργούς χρήστες, εκ των οποίων το 80% είναι χρήστες mobile. (Έρευνα 2013-2015)

Σίγουρα πρόκειται για εφαλτήριο ώστε να βρείτε νέους leads και μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την παρουσία σας στο Twitter. Ενισχύστε το προφίλ σας στο Twitter!

Αναδείξτε την Επιχείρησή σας με Web Λύσεις

Αναπτύσσουμε την Ιστοσελίδα της Επιχείρησής σας με Βάση τις Δικές σας Ανάγκες!


ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

 

ή Καλέστε μας στο 211 4084366

Στην ADS να δημιουργούμε Μοναδικές Εμπειρίες!

 Εξυπηρετούμε Επιχειρήσεις

Σε ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ!

Follow Us

Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο TwitterΑκολουθήστε μας στο LinkedInΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο Google+Ακολουθήστε μας στο YouTube

Κατασκευή Ιστοσελίδων, Διαδικτυακό Marketing, Γραφιστικές Εφαρμογές - Arcade Of Design Studio - Copyright © 2015 - 2018