Εναλλαγή λογαριασμών στο Facebook Messenger για iOS

Νέα λειτουργία εναλλαγής λογαριασμών στο Facebook Messenger για συσκευές με λειτουργικό iOS σύμφωνα με το Wersm.


Υπάρχουν πολλοί από τους χρήστες του Facebook Messenger που μοιράζονται τις συσκευές τους με άλλους φίλους, συγγενείς ή γνωστούς που σημαίνει πως τους επιτρέπουν να κάνουν εναλλαγή λογαριασμού (account), χωρίς να κάνουν αποσύνδεση (logout) και σύνδεση (login) ξανά. Τώρα οι χρήστες μπορούν να κάνουν εναλλαγή ανάμεσα στους διαφορετικούς λογαριασμούς του εύκολα αν έχουν συσκευές με λειτουργικό iOS.

Εναλλαγή λογαριασμών στο Facebook Messenger για iOS

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Globalwebindex.net βρέθηκε ότι το 30% των χρηστών του Facebook Messenger, “μοιράζονται τις φορητές συσκευές τους τουλάχιστο με ένα άτομο”. Πριν από λίγο καιρό το Facebook έδωσε στους χρήστες με λειτουργικό Android την δυνατότητα εναλλαγής χρηστών μέσα από τις εφαρμογές τους. Τώρα, στους χρήστες με λειτουργικό iOS δόθηκε το ίδιο χαρακτηριστικό. Μια λειτουργία διαθέσιμη μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής με τη νέα επιλογή “Αλλαγή λογαριασμού”. Από εκεί μπορείτε να προσθέσετε τους λογαριασμούς με τους οποίους επιθυμείτε να κάνετε εναλλαγή. Είναι τόσο απλό!

Επίσης, οι χρήστες του Instagram είχαν την ίδια δυνατότητα πριν λίγο καιρό. Σίγουρα δεν είναι το σπουδαιότερο χαρακτηριστικό αλλά σίγουρα κάνει πιο εύκολη την ζωή πολλών χρηστών ως προς τη χρήση πολλαπλών λογαριασμών.

Αλήθεια, εσείς θα μοιραζόσαταν την συσκευή σας;

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με κάθε τρόπο χωρίς έγκριση.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής έχει δημιουργηθεί με μεγάλη προσοχή και κόπο και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Arcade of Design Studio. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη. Νόμος 2121/1993 και Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More
articles