Διαφημίσεις μέσω Messenger; Ναι!

Διαφημίσεις μέσω Messenger; Ναι!

Σύμφωνα με το Wersm.com, ο μέγα κολοσσός στον χώρο των Social Media η Facebook φαίνεται πως ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα της “κίνηση”, η οποία θα επιτρέπει στους διαφημιστές/ marketers να τοποθετούν διαφημίσεις (ads) εντός της εφαρμογής Messenger.

Νωρίτερα φέτος, η Facebook ξεκίνησε σε δοκιμαστικό στάδιο διαφημίσεις εντός του Messenger για ορισμένες ομάδες χρηστών στην Ταϊλάνδη και την Αυστραλία, παρόλα αυτά δεν υπήρξαν περαιτέρω ενημερώσεις μέχρι τώρα. Φαίνεται πως η εταιρεία προχωράει με γοργούς ρυθμούς ώστε να διαθέσει αυτή την επιλογή στους διαφημιστές μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Οι διαφημίσεις θα έχουν τη μορφή των “direct response ads”, οι οποίες είναι ήδη διαθέσιμες στο Instagram, καθώς συμμορφώνεται με την επιθυμητή χρησιμότητα του Messenger και ταιριάζει καλά με τα ενημερωμένες δυνατότητες του βοηθού του AI, Μ.

Η Facebook αναζητάει νέους τρόπους τοποθέτησης και τρόπους να πραγματοποιεί διαφημίσεις στην πλατφόρμα του, τι στιγμή που εξαντλείται όλο και περισσότερο ο διαθέσιμος χώρος. Με τις διαφημίσεις του Messenger, ελπίζει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, καθώς θα διευκολύνει τις μετατροπές πωλήσεων για τους διαφημιζόμενους, με τη βοήθεια εξατομικευμένων συνομιλιών.

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με κάθε τρόπο χωρίς έγκριση.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής έχει δημιουργηθεί με μεγάλη προσοχή και κόπο και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Arcade of Design Studio. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη. Νόμος 2121/1993 και Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More
articles