Το ARCADE OF DESIGN STUDIO είναι δημιουργικό γραφείο στα Χανιά, όπου προσφέρει ολιστικό σχεδιασμό, προώθηση και προβολή της επιχείρησης σας μέσα από υπηρεσίες γραφιστικής, κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τζανακάκη 13, Χανιά 73134, Κρήτη
info@arc-destudio.gr

28210 43484

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με είδη δώρων στα Χανιά

ΠΕΛΑΤΗΣ
SENTOUKI.gr
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΕΛΑΤΗ
Χανιά, Κρήτη
ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Ηλεκτρονικό Κατάστημα (eShop)
ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ
Design, Development, eCommerce

Αναλάβαμε την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος του eshop Sentouki.gr.

Πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη χειροποίητων δώρων στα Χανιά.

Λίγα λόγια για το Sentouki.gr

Δώρο στον εαυτό σου ή δώρο σε αγαπημένους σου.. δώρο σε μικρό ή σε ‘μεγάλο’ παιδί.. δώρο στην οικογένεια ή κάπου μακριά. Η χρυσή συνταγή για να πάρει το δώρο σου ένα μεγάλο χαμόγελο είναι η επιλογή σου! Να είναι πάντοτε προσωπική και να εκφράζει τον παραλήπτη. Το SENTOYKI έχει την καλύτερη συνταγή και προσφέρει πραγματικά ιδιαίτερα δώρα μέσα από δημιουργίες φτιαγμένες εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, εκπλήσσοντας τον παραλήπτη με τη μοναδικότητα και το στυλ τους.

Πλεκτές κούκλες, καλύμματα ποτηριών, τσάντες, καπνοθήκες, πορτοφόλια, θήκες κινητών τηλεφώνων και ολοένα νέες ιδέες. όλα φτιαγμένα με μεράκι και ιδιαίτερες πινελιές, σε τιμές που σέβονται τον αγοραστή και ποιότητα που υποστηρίζει απόλυτα την επιλογή σας να χαρίσετε κάτι που θα φέρει την υπογραφή μιας ξεχωριστής επιλογής! Εάν θες να δώσεις πραγματική αξία στο δώρο σου, τότε το SENTOYKI, θα το κάνει για σένα.

Μάθετε πετρισσότερα

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με είδη δώρων στα Χανιά