Μάθετε πώς να ακυρώσετε ένα μήνυμα στο Instagram Direct

Μάθετε πώς να ακυρώσετε ένα μήνυμα στο Instagram Direct

Είστε αναστατωμένοι, ντροπιασμένοι, πιεσμένοι με το χρόνο ή αδέξιοι με τα μηνύματά σας;

Σίγουρα έχει συμβεί αρκετές φορές σε όλους μας να στείλουμε λάθος μήνυμα στο σωστό άτομο ή το σωστό μήνυμα στο λάθος άτομο.

Μην πανικοβάλλεστε!Τα καλά νέα είναι ότι πλέον μπορείτε με απλό τρόπο να πάρετε πίσω το μήνυμα που στείλατε στο Instagram Direct.
Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει τέτοιος τρόπος.
Για να “ακυρώσετε” ένα μήνυμα στο Instagram Direct, απλά πατήστε χαμηλά του μηνύματος μέσα από την εφαρμογή. Έπειτα εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μενού που σας επιτρέπει να κάνετε “Αντιγραφή” ή “Unsend”. Επιλέγοντας το δεύτερο θα αποσύρει το μήνυμα σας από τη συνομιλία. Είναι σαν να μην το στείλατε ποτέ. Το Instagram σας προειδοποιεί, ωστόσο, ότι εάν ένας οι χρήστης έχουν ήδη δει το μήνυμά σας, τότε δεν θα διαγραφεί από τη μνήμη του φυσικού προσώπου, παρά μόνο από την εφαρμογή τους.
Με απλά λόγια, ότι έχει δει δεν μπορείτε να το “σώσετε”, μονάχα αν δεν το έχει δει πιθανόν αν βρίσκεται εκτός σύνδεσης!
Ακυρώστε το μήνυμα σας στο Instagram Direct, με ένα πάτημα! (Φωτογραφία από Wersm)
Ωστόσο, αυτή μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη λειτουργία, εάν ο παραλήπτης δεν έχει δει ακόμα το μήνυμά σας αλλά ακόμη και να το είδαν δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως απόδειξη εναντίον σας. 😛
Τέλος, σημασία έχει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το περιεχόμενο που μοιράζεστε!

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με κάθε τρόπο χωρίς έγκριση.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής έχει δημιουργηθεί με μεγάλη προσοχή και κόπο και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Arcade of Design Studio. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη. Νόμος 2121/1993 και Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More
articles