Έρχεται το τέλος για την πλατφόρμα Google+

Έρχεται το τέλος για την πλατφόρμα Google+

Όσοι σκεφτήκατε να δημιουργήσετε προσωπικό προφίλ στην πλατφόρμα Google+ μην μπείτε στον κόπο καθώς δεν έχουμε ευχάριστα νέα!


Από τις 4 Φεβρουαρίου, δεν θα είναι δυνατή η δημιουργία νέων προφίλ Google+ σε επίπεδο καταναλωτών.

Η Google αποκάλυψε την ημερομηνία τερματισμού δημιουργίας προφίλ σε ένα νέο άρθρο υποστήριξης. Η θέση περιγράφει επίσης άλλες αξιοσημείωτες ημερομηνίες για την προγενέστερη ανακοίνωση των τίτλων τέλους του κοινωνικού δικτύου της Google.

Ελέγξτε τις παρακάτω ημερομηνίες:

  • 4 Φεβρουαρίου 2019 – Δεν θα μπορείτε πλέον να δημιουργείτε νέα προφίλ, σελίδες, κοινότητες ή συμβάντα στο Google+.
  • 4 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου 2019 – Η λειτουργία Google+ για σχόλια σχετικά με ιστοτόπους θα καταργηθεί από το Blogger στις 4 Φεβρουαρίου και άλλους ιστότοπους έως τις 7 Μαρτίου.
  • Μέσα Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου 2019 – Τα κουμπιά σύνδεσης στο Google+ θα σταματήσουν να λειτουργούν, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις θα αντικατασταθούν από ένα κουμπί σύνδεσης στο Google.
  • Αρχές Μαρτίου 2019 – οι ιδιοκτήτες και οι συντονιστές της κοινότητας του Google+ που κάνουν λήψη δεδομένων από την κοινότητά τους, θα αποκτήσουν πρόσθετη πρόσβαση σε δεδομένα όπως συγγραφέα, σώμα και φωτογραφίες για κάθε θέση σε μια κοινότητα.
  • 2 Απριλίου 2019 – Όλα τα σχόλια Google+ σε όλους τους ιστότοπους θα διαγραφούν. Επιπλέον, όλοι οι λογαριασμοί και οι σελίδες του Google+ θα τερματιστούν και η Google θα ξεκινήσει να διαγράφει περιεχόμενο από τους λογαριασμούς Google+ για τους καταναλωτές. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από το Google+ στο αρχείο του άλμπουμ των χρηστών και στο Google+ θα διαγραφούν επίσης. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημιουργήθηκαν αντίγραφα ασφαλείας στο Google Photos δεν θα διαγραφούν.

Η Google παρέχει πολλούς τρόπους για να προετοιμαστείτε για το κλείσιμο του προφίλ σας στο Google+. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Takeout της εταιρείας για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ορισμένων από τα δεδομένα σας, αλλά η Google παρέχει επίσης ένα εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Google+ που θα κάνει μια πιο διεξοδική δουλειά. Η εφαρμογή Εξαγωγέας Google+ θα εξάγει τα δεδομένα σας και θα κρατήσει τα πάντα καλά οργανωμένα. Είναι δωρεάν για τις πιο πρόσφατες 3.000 αναρτήσεις στο προφίλ σας στο Google+.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι χρήστες του Google+ για χρήστες G Suite δεν πηγαίνουν πουθενά. 

Ενώ το τέλος του Google+ είναι αναμφισβήτητα λυπηρό, ειδικά για το μικρό υποσύνολο των χρηστών που το χρησιμοποιούν ακόμα σε καθημερινή βάση, δεν υπάρχει τρόπος να περιηγηθείτε πλέον, το Google+ ολοκληρώνεται. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας και να συνεχίσετε παρακάτω.

Πηγή δεδομένων: https://support.google.com/plus/answer/9195133?hl=el&authuser=1

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με κάθε τρόπο χωρίς έγκριση.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής έχει δημιουργηθεί με μεγάλη προσοχή και κόπο και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Arcade of Design Studio. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη. Νόμος 2121/1993 και Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More
articles