gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-11357083-5');

Search Engine Optimization

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ GOOGLE

Οι ιστοσελίδες που φτιάχνουμε, είναι «φιλικές» προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO friendly) και ο όρος Βελτιστοποίηση στις Μηχανές Αναζήτησης ή αν προτιμάτε SEO (Search Εngine Οptimization) είναι ευρέως γνωστός και ορίζει την χρήση τεχνικών και όλες εκείνες τις επεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΕΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η σωστή λοιπόν αξιολόγηση και οργάνωση του περιεχομένου σας, στοχεύει την υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης αλλά και την αύξηση της επισκεψιμότητας σε αυτή μέσω οργανικών αποτελεσμάτων (μη χορηγούμενων), δηλαδή αποτελεσμάτων χρηστών του Internet που ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης με τις σχετικές λέξεις-κλειδιά (keywords) που αφορούν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Η επιλογή των πιο κατάλληλων λέξεων-κλειδιών είναι πολύ σημαντική, όσο εξειδικευμένες και ανταγωνιστικές είναι οι λέξεις-κλειδιά τόσο μεγαλώνει και η πιθανότητα να βγει πρώτη η σελίδα σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Αρκετές επιχειρήσεις κάνουν λάθος επιλογή λέξεων-κλειδιών, όμως με την δημιουργία μιας βάσης για μια καμπάνια με τις πιο κατάλληλες λέξεις-κλειδιά μπορεί να αποφευχθεί.

Search Engine Optimization Process

Σε συνεργασία μαζί σας επιλέγουμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά, ως μέρος του SEO πακέτου σας, έτσι ώστε τα πρώτα βήματα SEO να γίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ανάλυση Ανταγωνισμού

Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε συνεχώς τον ανταγωνισμό σας, ώστε να είστε σε θέση να εκτιμήσετε ότι χρειάζεται βελτίωση ώστε να ανέβει σε κατάταξη η ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Οι ανταγωνιστές σας θα παρακολουθούνται ως μέρος του πακέτου σας SEO, ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα οργανικά αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

Βελτιστοποιημένα Meta Tags

Μετά την αξιολόγηση του ανταγωνισμού σας και την κατάλληλη επιλογή λέξεων-κλειδιών, βελτιστοποιούμε τα λεγόμενα Meta Tags που υπάρχουν εντός της δομής της ιστοσελίδας σας, για καλύτερη απόδοση. Μερικά από τα meta tags είναι τα keywords (λέξεις-κλειδιά), μια χαρακτηριστική περιγραφή και άλλα στοιχεία.

Η βελτιστοποίηση των meta tags είναι σημαντική αν και μικρή διαδικασία σε σύγκριση με άλλους επίσης χρήσιμους παράγοντες όπως το business NAP και το domain authority.

Online Marketing και Backlinks

Online marketing ονομάζουμε τη διαδικασία προώθησης μιας ιστοσελίδας ή επιχείρησης στο διαδίκτυο. Σε αυτό θα δαπανηθεί το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού σας από το πακέτο σας, δεδομένου η διαδικασία αυτή απαιτεί αρκετή μελέτη κάθε μήνα.

Ο κύριος στόχος του online marketing είναι δημιουργηθούν αναφορές στον ιστότοπο (backlinks), οι οποίες θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση του domain authority βελτιώνοντας την κατάταξή σας στο Google.

Domain authority

Οι ιστοσελίδες βαθμολογούνται με μια μέτρηση γνωστή ως Domain Authority score (DA), η οποία είναι απαραίτητη για τις πιο ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά.

Εάν για παράδειγμα υπήρχαν δύο ιστότοποι που προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες και οι δύο ιστότοποι στοχεύουν ακριβώς τις ίδιες λέξεις-κλειδιά, ο ιστότοπος με το ισχυρότερο domain authority score θα έχει συνήθως καλύτερη και υψηλότερη κατάταξη.

Business NAP

Το λεγόμενο business NAP το οποίο περιλαμβάνει την επωνυμία, τη διεύθυνση αλλά και τα τηλέφωνα της επιχείρησης σας, θα πρέπει να είναι σύμφωνα σε όλο τον ιστό, καθώς αυτό βοηθά σε μεγάλο βαθμό στα local rankings.

Η Google χρησιμοποιεί άλλες ιστοσελίδες για να επαληθεύσει την αυθεντικότητα μιας επιχείρησης ελέγχοντας ότι οι λεπτομέρειες του business NAP είναι ρεαλιστικά, βοηθώντας στην κατάταξη υψηλότερων τοπικών αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google.

SEO & Social Media

Η προώθηση περιεχομένου μέσα από τα Social media βοηθάει στο να επαληθεύσει στην Google ότι η επιχείρησή σας αναφέρεται στις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Η διανομή και προώθηση περιεχομένου της επιχείρησης μέσω των social media ενισχύει το SEO.

Ενημέρωση και Συντήρηση Ιστοσελίδας

Είναι σημαντικό να ενημερώνεται πάντοτε το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) στο οποίο θα βασιστεί η κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Είναι σημαντικό να ενημερώνεται από πλευράς ασφαλείας και λειτουργιών για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας αλλά εξίσου σημαντικό είναι και να ενημερώνεται αρκετά συχνά το περιεχόμενο της καθώς δείχνει στη Google ότι η επιχείρησή σας «τρέχει» μια ασφαλής και καλά συντηρημένη ιστοσελίδα.

HTTPS και Google

Η Google υποστηρίζει ότι ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν HTTPS έχουν επιπλέον σημαντικό όφελος στην κατάταξη διότι είναι πιο ασφαλή.

Είναι σαφές ότι το HTTPS (Secure HyperText Transfer Protocol) προσφέρει ασφάλεια, άρα είναι μια σίγουρη επιλογή ώστε να «δώσετε καλύτερη εντύπωση» στη Google και να σας φέρει σε καλύτερη θέση κατάταξης.

Το HTTPS σας ωφελεί ως προς την αυξημένη βαθμολογία (increased rankings). Η Google έχει επιβεβαιώσει ότι δίνει ώθηση στις ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν HTTPS. Όσο απαραίτητη είναι η χρήση HTTPS στα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) άλλο τόσο είναι και για οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα και ας μην υπάρχει η δυνατότητα πληρωμών απευθείας από την ιστοσελίδα.

Η χρήση HTTPS προσθέτει ασφάλεια για τους SEO στόχους και η ιστοσελίδα σας επαληθεύει ότι είναι πιο ασφαλής για τους χρήστες, ότι κρυπτογραφεί οποιαδήποτε μορφής επικοινωνία συμπεριλαμβανομένων των URLs, προστατεύοντας στοιχεία όπως το ιστορικό πλοήγησης και τα στοιχεία πιστωτικών καρτών σε περίπτωση eshop, αποτρέποντας την παραβίαση από τρίτους.

Συνεχής Δημιουργία Περιεχομένου

Η δημιουργία νέου περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας είναι μία απαραίτητη και διαχρονική στρατηγική SEO για κάθε επιχείρηση οπουδήποτε βεληνεκούς.

Είναι σημαντικό να «φιλοξενείτε» περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας όπως άρθρα και σε άλλες ιστοσελίδες βοηθώντας στη δημιουργία σημαντικών backlinks με νέο, ανανεωμένο και χρήσιμο περιεχόμενο για τους επισκέπτες σας, δυνητικούς και υπάρχοντες πελάτες σας.

Πλεονεκτήματα SEO

  • Η ιστοσελίδα σας είναι πιο διαδεδομένη
  • Βελτιώνετε την ανταγωνιστικότητα σας
  • Αναπτύξτε βάση πελατών σας και το κοινό – στόχο
  • Αποδοτική μέθοδος
  • Οργανική και στοχευμένη επισκεψιμότητα
  • Υψηλές πωλήσεις (ROI)
  • Παγκόσμια ή/ και Τοπική εμβέλεια
  • Μετρήσιμα αποτελέσματα (μέσω Google Analytics)
  • Καλύτερη μετατροπή (σε πωλήσεις)
  • Αυξημένη ορατότητα της επιχείρησης

ΘΕΛΕΤΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

el
en_US el