ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, E-SHOP, ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΩΝ SITES

ΑΙΤΗΜΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις ή απορίες που ενδεχομένως να έχετε. Για να κατανοήσουμε το έργο που θα χρειαστεί να υλοποιήσουμε για εσάς θα χρειαστεί να απαντήσετε σε πιθανό ερωτηματολόγιο και έπειτα θα σας στείλουμε προσφορά.
Η έναρξη του έργου θα ξεκινήσει με προκαταβολή 50%  και αποπληρωμή κατά την ολοκλήρωση του έργου ή κατόπιν συνεννόησης.

Έρευνα Ανταγωνισμού

ΕΡΕΥΝΑ

Σε αυτό το στάδιο θα χρειαστεί να κάνουμε μια έρευνα του βασικού ανταγωνισμού σας ώστε να καταλάβουμε τι πραγματικά χρειάζεστε και να βρούμε τις κατάλληλες μεθόδους και λύσεις ώστε να επικρατήσετε. Εξετάζουμε  τις τρέχουσες τάσεις  του  διαδικτυακού marketing ώστε να επιλέξουμε εκείνες που μπορούν να αποδώσουν επικερδώς στη δική σας επιχείρηση.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Επόμενο στάδιο είναι ο σχεδιασμός του δημιουργικού της ιστοσελίδας με βάση την έρευνα που έχει προηγηθεί και αφού ετοιμάσουμε την πρόταση μας σας την παρουσιάζουμε ώστε να την εγκρίνε ή να την βελτιώσουμε κατόπιν του feedback που θα λάβουμε. Λάβετε υπόψη ότι μόλις εγκριθεί ο σχεδιασμός και το έργο μεταφερθεί στη φάση κατασκευής, οποιαδήποτε αλλαγή σχεδίου ενδέχεται να δεχτεί πρόσθετη χρέωση.

Στάδιο κατασκευής ιστοσελίδας

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Μόλις εγκριθεί ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας τότε προχωράμε στο στάδιο της κατασκευής όπου  της δίνουμε “πνοή” βασισμένο σε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), φιλικό προς τον χρήστη ώστε να έχετε τον έλεγχο του περιεχομένου σας. Φροντίζουμε ι ιστοσελίδα σας να είναι συμβατή σε όλες τις συσκευές laptops, desktops, tablets και κινητά (responsive ή αλλιώς mobile friendly).

ΔΟΚΙΜΗ & ON-AIR

Μόλις ολοκληρωθεί η ιστοσελίδα σας, γίνονται οι απαραίτητοι τελικοί έλεγχοι και δοκιμές για να σιγουρευτούμε ότι όλες οι λειτουργίες και οι επιμέρους “μηχανισμοί” λειτουργούν όπως πρέπει. Φροντίζουμε να διορθώσουμε τυχόν τελευταίες λεπτομέρειες και τότε η ιστοσελίδα σας βγαίνει “on air”.

Test & Launch
Φωτογραφία με τεχνική υποστήριξη.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο ρόλος μας δεν σταματά μόλις βγεί η ιστοσελίδα σας στον “αέρα. Για πολλούς συνεργάτες μας, αυτό είναι το σημείο που ξεκινάνε όλα.  Με την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας σας, παρέχουμε δωρεάν υποστήριξη για το 1 έτος * ενώ μπορείτε να επεκτείνετε την υποστήριξη με με μηνιαία/ πάγια συνδρομή.

* Ισχύει ημερολογιακά από την ημέρα αποδοχής προσφοράς και αφορά την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας και όχι προσθήκη λειτουργιών ή περιεχομένου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η διαδικασία που ακολουθούμε στην Arcade Of Design Studio

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ;