Οι νέες ενότητες Shopping και Services στα Facebook Pages

Οι νέες ενότητες Shopping και Services στα Facebook Pages

Πάει πολύ καιρός που ετοιμαζόταν. Ξεκινάει επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους μέσω των ενοτήτων Shopping και Services στις Facebook Pages.


Οι ενότητες αυτές δεν έχουν “ανοίξει” ευρέως ακόμη, αλλά το Shopping φαίνεται να είναι διαθέσιμο μόνο στις “μεγάλες και αναδυόμενες αγορές” προς το παρόν. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί σε χώρες της Ασίας και της Νότιας Αμερικής, όπως το Βιετνάμ, η Μαλαισία, οι Φιλιππίνες, η Ταϊβάν, την Ινδία, την Ταϊλάνδη, την Βραζιλία και την Αργεντινή.

Η ενότητα Shopping στις σελίδες του Facebook (Pages) επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να προωθήσουν προϊόντα οπού θα πωλούνται μέσα από το page. Οι χρήστες μπορούν να κοιτάζουν τα προϊόντα και να κάνουν προσφορές για την κάθε επιχείρηση μέσω του Messenger.

Η ενότητα Services είναι ήδη διαθέσιμες παγκοσμίως και θα είναι διαθέσιμες στα Pages τα οποία παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες.

Facebook shopping & services sections to pages | Source: Wersm.com

Με τα νέα αυτά χαρακτηριστικά, δίνεται στις επιχειρήσεις νέος και εύκολος τρόπος να προωθήσουν υπηρεσίες και προϊόντα. Σε συνδυασμό με τις προσφορές διαφημίσεων του Facebook πραγματικά δινεται στις επιχειρήσεις, ειδικά στις μικρομεσαίες, ένας υπέροχος τρόπος να “σπρώξουν” προΪόντα και υπηρεσίες στην αγορά, όντας σε θέση να καταλήξει σε αφοσιωμένο κοινό (engaged audience) των 1,7 δισεκατομμύρια χρηστών.

Πηγή: Wersm.com

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με κάθε τρόπο χωρίς έγκριση.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής έχει δημιουργηθεί με μεγάλη προσοχή και κόπο και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Arcade of Design Studio. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη. Νόμος 2121/1993 και Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More
articles