Το Snapchat δοκιμάζει @Mentions στις Ιστορίες

Το Snapchat δοκιμάζει @Mentions στις Ιστορίες

Το Snapchat επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει @mentions στις “Ιστορίες” (stories), επιτρέποντας στους χρήστες να προσθέτουν ετικέτες μεταξύ τους.


Οι χρήστες του Snapchat ενδέχεται σύντομα να είναι σε θέση να επισημάνουν (tag) τους φίλους τους στις “Ιστορίες” τους με ένα απλό @ -tag που θυμίζει το χαρακτηριστικό tag του Instagram που ξεκίνησε σχεδόν πριν από δύο χρόνια.

Η ιδέα είναι να επιτρέπεται στους χρήστες να επισημαίνουν ο ένας τον άλλον ώστε να τραβήξουν την προσοχή μεταξύ τους. Όταν κάποιος έχει επισημανθεί με ετικέτα (tag), το όνομά του, το Snapchat ψευδώνυμο και το Bitmoji (προσωπικό emoji) εμφανίζονται όταν κάποιος κάνει “swipes up”. Η λειτουργία αυτή εμφανίζει επίσης ένα κουμπί “Προσθήκη” (add button) για να ακολουθήσετε τον αναφερόμενο χρήστη.

Πέρα από την επιβεβαιωτική δήλωση του Snapchat ότι “Το δοκιμάζουμε”, δεν έχει αναφέρει κάτι περαιτέρω. Δεν έχουν όλοι οι χρήστες ακόμη αυτή τη δυνατότητα,αλλά σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στην πλατφόρμα του Snapchat καθώς έχει φανεί η δημοτικότητά της λόγω παρόμοιας συμπεριφοράς μέσω του Instagram. Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί ως εξής, απλά τραβάτε ένα βίντεο ή φωτογραφία για το Story σας, και προσθέτετε το @[username] του χρήση που επιθυμείτε. Οι χρήστες που βλέπουν την “ιστορία” σας θα μπορούν να κάνουν “swipe up” στην επιλογή “Περισσότερα” (more). Αυτή η επιλογή αποκαλύπτει όλες τις πληροφορίες. Για την ώρα, φαίνεται ότι οι χρήστες που έχουν επισημανθεί δεν ειδοποιούνται, χαρακτηριστικό το οποίο τους προστατεύει από την κακή χρήση του feature.

Τα “Shoutouts & @ -mention” είναι ένας τρόπος που βοηθάει τους Influencers να “αναπτύσσονται” στην πλατφόρμα του Snapchat, και παρόλο που αυτό θα μπορούσε να γίνει ήδη με την εισαγωγή ενός ονόματος χρήστη ή με τη χρήση Snapcodes, το νέο χαρακτηριστικό θα μπορούσε να ευνοήσει πολλούς. Θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει στο συνδιασμό μηνυμάτων και ιστοριών, τα οποία εμφανίζονται στην ίδια καρτέλα μετά τον ανασχεδιασμό του Snapchat.

Πηγή ενημέρωσης: Wersm

.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με κάθε τρόπο χωρίς έγκριση.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής έχει δημιουργηθεί με μεγάλη προσοχή και κόπο και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Arcade of Design Studio. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη. Νόμος 2121/1993 και Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More
articles