Εγγραφή Newsletter

Ακολουθήστε μας

Tweet-άρουμε

Social Media Marketing (SMM)

Επεκταθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα κοινωνικά μέσα επηρεάζουν την κοινή γνώμη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα Brands χρησιμοποιούν πλατφόρμες όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το Instagram για να ξεκινήσουν ένα αυθεντικό διάλογο με τους ακολούθους τους.

Επιτυχημένες θεωρούνται οι εταιρείες που ξέρουν πώς να συνδυάζουν την αξιόπιστη αφήγηση με τις δυνατότητες στόχευσης των κοινωνικών δικτύων. Χάρη στα εκτεταμένα δεδομένα των χρηστών, τα κοινωνικά δίκτυα προσφέρουν τη δυνατότητα καθορισμού πολύ συγκεκριμένων στόχων κοινού και της προσέγγισής τους με αναρτήσεις και διαφημίσεις – εντός και εκτός των κοινωνικών δικτύων.

social-media-graphic1-min
social-media-graphic2-min
social-media-graphic3-min

Αναπτύξτε τη σχέση με το κοινό σας στα Social Media!

Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την παρουσία του brand σας στα κανάλια του διαδικτύου και πιο συγκεκριμένα στα social media. Μέσα από ειδικά προσεγμένο και μελετημένο πλάνο, αποσκοπούμε στην ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ του brand σας και του καταναλωτικού κοινού, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη και τη φήμη του brand σας. Τα οφέλη του social media marketing πρέπει να είναι αμοιβαία και για τις δύο πλευρές! Αφενός για την ανάπτυξη της επιχείρησή σας και αφετέρου για την προβολή ποιοτικού περιεχομένου και λύσεων που θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία δυνητικών πελατών και την αύξηση του loalty.

Ενισχύστε το brand awereness της επιχείρησής σας!

Διότι με το SMM μπορούμε να ενισχύσουμε το brand awereness σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Instagram, το Twitter, το LinkedIn ή το Pinterest.

Το SMM μαζί με το SEO μπορούν να οδηγήσουν σε υψηλότερη κατάταξη μηχανών αναζήτησης και υψηλότερο ποσοστό δημοτικότητας/ επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.

Ο αυξανόμενος αριθμός επισκεπτών στα network channels αυξάνει την πιθανότητά σας να προσελκύεστε από τους πελάτες σας και η διαδικτυακή σας παρουσία θα γίνεται αισθητή σε κάθε κλικ.

Μέσω της τεχνογνωσίας μας και τεχνικών SMM κάνουμε κοινή χρήση του περιεχομένου του ιστότοπού σας σε όλα τα κορυφαία μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο πακέτο SMM;

Copy

Αναλαμβάνουμε τη συγγραφή copy κάθε ανάρτησης ή καμπάνιας σας στα κοινωνικά δίκτυα. Copy ονομάζουμε κάθε κείμενο που εμφανίζεται σε μια ιστοσελίδα, σε άρθρα ενός blog, σε ebooks, σε διαφημίσεις, σε newsletters, ακόμη και στα social media και συνοδεύουν κάθε εικαστικό ή φωτογραφία που αναρτάται.

info-box_elements_01-2
info-box_elements_01-1
info-box_elements_01-3
info-box_elements_02-2
info-box_elements_02-1
info-box_elements_02-3

Design

Αναλαμβάνουμε αποκλειστικά όλο τον γραφιστικό σχεδιασμό των εικαστικών που θα πρωταγωνιστούν στις αναρτήσεις σας, στα stories και στις διαφημίσεις σας με σκοπό την ορθή οπτική επικοινωνία του μηνύματος της κάθε καμπάνιας, προσφοράς, υπηρεσίας ή άλλης ενέργειας "τρέχετε" εκείνη την χρονική περίοδο.

Analytics

Παρακολουθούμε και μελετάμε όλα εκείνα τα απαραίτητα στατιστικά δεδομένα που μας προσφέρει το Facebook, ώστε να αξιολογήσουμε και να λαμβάνουμε αποφάσεις ώστε να βελτιστοποιούμε μεθοδευμένα και στοχευμένα, τις κατάλληλες ώρες, το κατάλληλο μήνυμα αλλά και να παρακολουθούμε τον ανταγωνισμό σας.

info-box_elements_03-1
info-box_elements_03-2