Η Facebook αποκτά Startup Οφθαλμικού Ανιχνευτή

Σύμφωνα με το Wersm.com, η τελευταία εταιρεία που μπαίνει στο portfolio της Facebook είναι η “Eye Tribe”, μια startup με εξειδίκευση σε τεχνολογίες ανίχνευσης και καταγραφής οφθαλμικών κινήσεων (eye-tracking). Το τελευταίο απόκτημα θα βοηθήσει περαιτέρω την ανάπτυξη προσφοράς σε Oculus και VR. Σύμφωνα με το blog της “Eye Tribe”, το προϊόν της στοχεύει στο να.

Ποια είναι η πολιτική του Facebook σχετικά με το “επώνυμο περιεχόμενο” και τα Verified Profiles;

Σύμφωνα με το Wersm.com, νωρίτερα η Facebook είχε ανακοινώσει φέτος αλλαγές στην πολιτική περιεχομένου για brands (Branded Content Policy), επιτρέποντας στις επαληθευμένες σελίδες (Verified Pages) να “επεκτείνουν τις χορηγίες τους στο Facebook”. Τώρα πλέον, επεκτείνει και την πολιτική των επαληθευμένων προφίλ επίσης (Verified Profiles). Από τον περασμένο Απρίλιο, όσα Pages ήταν Verified είχαν τη δυνατότητα.

Δύο νέα εργαλεία στο Facebook για βίντεο 360 μοιρών

Σύμφωνα με το Wersm το Facebook έχει επενδύσει αρκετά για τη δυνατότητα έκδοσης βίντεο 360 μοιρών απ’ όταν κυκλοφόρησε το περασμένο φθινόπωρο. Αφενός θέλει να δημιουργήσει την λειτουργία 360° όσο το δυνατόν πιο καθηλωτικό για τους χρήστες και εφετέρου θέλει να βοηθήσει εκδότες και δημιουργούς να ωθήσουν το στοχευμένο κοινό τους να συμμετάσχουν και να.

Οι νέες ενότητες Shopping και Services στα Facebook Pages

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum odio tortor, tempus quis nulla porta, sollicitudin dapibus metus. Morbi id purus eget magna lobortis congue. Aliquam eget massa in nunc porta efficitur id in turpis. Sed tincidunt ante eleifend, tempor est auctor, vulputate tellus. Ut porta leo at mi sodales pulvinar. Nulla et imperdiet mi..

Εναλλαγή λογαριασμών στο Facebook Messenger για iOS

Νέα λειτουργία εναλλαγής λογαριασμών στο Facebook Messenger για συσκευές με λειτουργικό iOS σύμφωνα με το Wersm. Υπάρχουν πολλοί από τους χρήστες του Facebook Messenger που μοιράζονται τις συσκευές τους με άλλους φίλους, συγγενείς ή γνωστούς που σημαίνει πως τους επιτρέπουν να κάνουν εναλλαγή λογαριασμού (account), χωρίς να κάνουν αποσύνδεση (logout) και σύνδεση (login) ξανά. Τώρα.