Αυξάνει το όριο χαρακτήρων σε 280 το Twitter

Αυξάνει το όριο χαρακτήρων σε 280 το Twitter

Το όριο των 140 χαρακτήρων στο Twitter σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν καθώς η εταιρεία σκοπεύει να κάνει αλλαγές επιτρέποντας έως 280 χαρακτήρες ανά δημοσίευση (Tweet).

Όλα όσα γνωρίζετε θα μπορούσαν να αλλάξουν για πάντα: το Twitter κάνει μια δοκιμή (μεταξύ επιλεγμένων χρηστών) σε παγκόσμιο επίπεδο, που επιτρέπει στα tweets να πληκτρολογούνται μέχρι 280 χαρακτήρες, δηλαδή το διπλάσιο από το τρέχον όριο.

Η δοκιμή ανακοινώθηκε επίσημα από τον ίδιο τον Jack Dorsey:

This is a small change, but a big move for us. 140 was an arbitrary choice based on the 160 character SMS limit. Proud of how thoughtful the team has been in solving a real problem people have when trying to tweet. And at the same time maintaining our brevity, speed, and essence! https://t.co/TuHj51MsTu

— jack (@jack) 26 Σεπτεμβρίου 2017

 

Έτσι, ένα χρόνο μετά τη φημολογία ότι το Twitter θα επεκτείνει το όριο σε 10.000 χαρακτήρες – μια φήμη που τελικά “καταρρίφθηκε” από τον ίδιο τον Jack Dorsey – φαίνεται ότι η εταιρεία είναι πρόθυμη να εξελιχθεί και τελικά να επεκτείνει τις δυνατότητες του προϊόντος της. Και φαίνεται ότι πιστεύει ότι περισσότεροι χαρακτήρες θα υποκινήσουν περισσότερους ανθρώπους να “τουιτάρουν”.

Μόνο ο χρόνος θα το αποδείξει, αλλά πρέπει να έχουμε περισσότερους χαρακτήρες, ώστε να εκφράζουμε περισσότερο και πιο εύκολα όσα σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε.

Πηγή ενημέρωσης: Wersm.com

Image Credits: Wersm.com

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με κάθε τρόπο χωρίς έγκριση.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής έχει δημιουργηθεί με μεγάλη προσοχή και κόπο και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Arcade of Design Studio. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη. Νόμος 2121/1993 και Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More
articles