Αρχίζει το Twitter να διαγράφει Usernames χρηστών Android;

Αρχίζει το Twitter να διαγράφει Usernames χρηστών Android;

Με βάση το Wersm.com, τον περασμένο Δεκέμβριο, το Twitter αντιμετώπισε μια σπασμωδική του κίνηση, να εξαφανίσει τα σε usernames χρηστών του που χρησιμοποιούσαν συσκευές με λειτουργικό iOS. Παρά και κατόπιν απολογίας, άρχισε την ίδια λειτουργία σε χρήστες συσκευών με λειτουργικό σύστημα Android.

Χρήστες λοιπόν του Twitter μέσω iOS είχαν ένα απότομο ξύπνημα μια μέρα του Δεκεμβρίου όταν η εταιρεία ξαφνικά και “κατά λάθος” ενεργοποίησε μια χαρακτηριστική λειτουργία που ήταν στα σκαριά νωρίτερα από το 2015. Η εν λόγω λειτουργία αφαιρεί τα ονόματα χρηστών που έχουν απαντήσει σε διάφορα tweets. Όπως καταλάβατε, αν απαντούσατε σε κάποιο tweet, δεν θα μπορούσατε να προβείτε σε ενέργεια απάντησης (reply).

Παρακάτω βλέπετε το επίσημο tweet που δημοσίευσε το Twitter μέσα από το προφίλ τεχνικής υποστήριξης:

Today, an experiment around replies accidentally went out to everyone on iOS briefly. Upside, we got helpful feedback – we’re listening!

— Twitter Support (@Support) December 9, 2016

 

Όταν έγινε το λάθος σε συσκευές με λειτουργικό iOS, πολλοί χρήστες αναστατώθηκαν. Σε άλλους χρήστες περιέργως άρεσε στην ιδέα ποτι θα μπορούσαν να γράψουν περισσότερους χαρακτήρες. Για την ώρα, το Twitter απολογήθηκε, και είπε ότι είχε λάβει “βοηθητικό feedback.”
Οι χρήστες έχουν ανταποκριθεί με διαφορετικούς τρόπους. Ας δούμε στο μέλλον αν όντως το Twitter “ακούει”.

Πηγή ενημέρωσης & Photo: Wersm.com

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με κάθε τρόπο χωρίς έγκριση.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής έχει δημιουργηθεί με μεγάλη προσοχή και κόπο και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Arcade of Design Studio. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη. Νόμος 2121/1993 και Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More
articles