Εγγραφή Newsletter

Ακολουθήστε μας

Tweet-άρουμε

Μια κερδοφόρα λύση!

Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) μπορείτε να πουλήσετε ευκολότερα τα προϊόντα της επιχείρησης σας δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες σας να αγοράσουν σε ανταγωνιστικές τιμές οπουδήποτε εντός της χώρας αλλά και στο εξωτερικό.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24Ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop) που λειτουργούν πλήρως. Μπορείτε να διαχειρίζεστε αποθεμάτα και πελατολόγιο, σχετικά προϊόντα, κριτικές πελατών, κωδικούς έκπτωσης και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από ένα σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικού περιεχομένου σε επίπεδο επιχείρησης.

Αν αποκτήσω eshop θα εκτοξευθούν οι πωλήσεις μου την επόμενη ημέρα;

Ας είμαστε ρεαλιστές! Όχι αμέσως και όσοι σας το λένε να είστε επιφυλακτικοί! Για να αυξηθούν οι πωλήσεις σας χρειάζεται να γνωρίζετε τους στόχους σας (ρεαλιστικούς), πλάνο στρατηγικής και συνεχή ενασχόληση. Τα eshops δεν φέρνουν κέρδη από μόνα τους στον “αυτόματο πιλότο”. Σίγουρα από την επόμενη όμως ημέρα μπορείτε να δώσετε τη δυνατότητα online πωλήσεων και αρχίζετε να αφήνετε το δικό σας αποτύπωμα στην αγορά! Συμβουλευτείτε μας.

infobox-image-1-1

Ιδέα

Έχετε την ιδέα και την αναπτύσσουμε στο μέγιστο επίπεδο που μπορεί να γίνει εφικτό.

infobox-image-1-3

Σχεδιασμός

Σχεδιάζουμε το εικαστικό (theme) που αφορά την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας.

infobox-image-1-6

Υλοποίηση

Σε αυτό το στάδιο υλοποιούμε την ιδέα με τα κατάλληλα εργαλεία page building και προγραμματισμό.

infobox-image-1-6

Δοκιμές

Ελέγχουμε και πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες δοκιμές για ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

infobox-image-1-4

Go Live

Μόλις βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν "ρολόι", η ιστοσελίδα "βγαίνει στον αέρα", έτοιμη και διαθέσιμη για το κοινό.

Βήμα Πρώτο

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να μας ενημερώσετε για τις ανάγκες σας και να συζητήσουμε γύρω από το δικό μας project. Για να κατανοήσουμε το έργο που θα χρειαστεί να υλοποιήσουμε για εσάς θα χρειαστεί να απαντήσετε σε κάποιο πιθανό ερωτηματολόγιο και έπειτα θα σας στείλουμε προσφορά.

΄Εναρξη έργου

Η έναρξη του έργου θα ξεκινήσει με προκαταβολή 50%  και αποπληρωμή κατά την ολοκλήρωση του έργου ή κατόπιν συνεννόησης.

Η πληρωμές μπορούν να γίνουν με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Έρευνα ανταγωνισμού

Σε αυτό το στάδιο θα χρειαστεί να κάνουμε μια έρευνα του βασικού ανταγωνισμού σας ώστε να καταλάβουμε τι πραγματικά χρειάζεστε και να βρούμε τις κατάλληλες μεθόδους και λύσεις ώστε να επικρατήσετε. Εξετάζουμε  τις τρέχουσες τάσεις  του  διαδικτυακού marketing ώστε να επιλέξουμε εκείνες που μπορούν να αποδώσουν επικερδώς στη δική σας επιχείρηση.

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Επόμενο στάδιο είναι ο σχεδιασμός του δημιουργικού της ιστοσελίδας με βάση την έρευνα που έχει προηγηθεί και αφού ετοιμάσουμε την πρόταση μας σας την παρουσιάζουμε ώστε να την εγκρίνε ή να την βελτιώσουμε κατόπιν του feedback που θα λάβουμε. Λάβετε υπόψη ότι μόλις εγκριθεί ο σχεδιασμός και το έργο μεταφερθεί στη φάση κατασκευής, οποιαδήποτε αλλαγή σχεδίου ενδέχεται να δεχτεί πρόσθετη χρέωση.

Κατασκευή ιστοσελίδας e-shop

Μόλις εγκριθεί ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας τότε προχωράμε στο στάδιο της κατασκευής όπου  της δίνουμε “πνοή” βασισμένο σε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), φιλικό προς τον χρήστη ώστε να έχετε τον έλεγχο του περιεχομένου σας. Φροντίζουμε ι ιστοσελίδα σας να είναι συμβατή σε όλες τις συσκευές laptops, desktops, tablets και κινητά (responsive ή αλλιώς mobile friendly).

Δοκιμή & Go Live

Μόλις ολοκληρωθεί η ιστοσελίδα σας, γίνονται οι απαραίτητοι τελικοί έλεγχοι και δοκιμές για να σιγουρευτούμε ότι όλες οι λειτουργίες και οι επιμέρους “μηχανισμοί” λειτουργούν όπως πρέπει. Φροντίζουμε να διορθώσουμε τυχόν τελευταίες λεπτομέρειες και τότε η ιστοσελίδα σας βγαίνει “on air”.

Υποστήριξη

Ο ρόλος μας δεν σταματά μόλις βγει η ιστοσελίδα σας στον “αέρα”. Μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας σας, παρέχουμε επίσης υπηρεσίες υποστήριξης για website ή eshop σε ετήσια βάση με μηνιαία/ετήσια χρέωση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορούμε να αναφέρουμε υπηρεσίες εφαρμογής μαζικών αλλαγών τιμών, αλλαγή υλικού στην ιστοσελίδα (εικόνες, κείμενο, βίντεο ή άλλη μορφή υλικού), αλλαγές στο μενού περιήγησης κ.α.

Συντήρηση

Η συντήρηση είναι μια υπηρεσία ζωτικής σημασίας για την “υγεία” της ιστοσελίδας σας. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι είναι απαραίτητη η συντήρηση των λογισμικών, το κράτημα αρχείων backup εντός και εκτός server, ενημέρωση των εργαλείων που απαρτίζουν τη λειτουργεία της ιστοσελίδας (updates & upgrades), την ασφάλεια (security), περιοδικοί έλεγχοι σε λειτουργίες κλπ.

Χαρακτηριστικά

Οι responsive ιστοσελίδες μπορούν να προσαρμόζονται σε διαφορετικά μεγέθη οθονών προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους επισκέπτες σας.

Μπορείτε να ανανεώσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας όποτε το θελήσετε ή μπορούμε να σας το ανανεώνουμε εμείς για πιο αποτελεσματική απόδοση και βελτιστοποίηση με μηνιαία/ πάγια συνδρομή.

Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς τρόπους για να πραγματοποιούν πληρωμές οι πελάτες σας. Μπορείτε να πληρώνεστε μέσω Paypal, απευθείας μέσω τραπεζικών payment gateways ή με αντικαταβολή.

Φροντίζουμε ώστε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας να είναι βελτιστοποιημένο ως προς τη μηχανή αναζήτησης της Google.

Στείλτε αυτόματα μηνύματα για κάθε βήμα ολοκλήρωσης που πραγματοποιούν οι επισκέπτες σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα καλωσόρισμα, κάποιος κωδικός έκπτωσης στην επόμενη αγορά κ.α.

Προσφέρουμε απεριόριστο αριθμό σελίδων, κατηγοριών και προϊόντων με το πακέτο κατασκευής eCommerce ιστοσελίδας.

Μπορούμε να συμπεριλάβουμε στο κόστος το νέο σας domain name (myawesomesite.gr) ή/και το πακέτο φιλοξενίας (hosting) από πάροχο που εμπιστευόμαστε, ή μπορείτε να τα αγοράσετε από δικός σας πάροχο (ρωτήστε μας).

Μπορείτε να εισάγετε όσες φωτογραφίες χρειάζεστε για να αντιπροσωπεύουν όσο πιο πιστά γίνεται το προϊόν ή την υπηρεσία σας!

Δημιουργούμε κωδικούς έκπτωσης για να ενθαρρύνετε τις επαναλαμβανόμενες συναλλαγές με βάση τις ενέργειες διαδικτυακού marketing.

Το δημιουργικό μας γραφείο προσφέρει προσωπική εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια του έργου και μετά την ολοκλήρωση του σύμφωνα με την εκάστοτε συμφωνία. Γνωρίζουμε πως να στηρίξουμε την επιχείρησή σας.

Αποκτήστε κι εσείς το δικό σας κερδοφόρο ηλεκτρονικό κατάστημα,
αυξάνοντας τα έσοδα και το πελατολόγιο σας!

Δήλωση Ενδιαφέροντος