Εγγραφή Newsletter

Ακολουθήστε μας

Tweet-άρουμε

Κατασκευή eShop για Παραγωγούς

Μη χάνετε πωλήσεις!

Η επιχειρηματική λύση στο lockdown!

Το δημιουργικό γραφείο Arcade of Design Studio στηρίζει την προσπάθεια των Ελλήνων παραγωγών βιολογικών προϊόντων να ανταπεξέλθουν τις δύσκολες ημέρες υπό συνθήκες Covid-19 και lockdown, προσφέροντας την δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους eshop.

Είναι μια επιπλέον προσπάθεια ενίσχυσης διαδικτυακού εκσυγχρονισμού των παραγωγών στα επαρχιακά και αστικά κέντρα της χώρας δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, όχι απλά μια ιστοσελίδα.

Σε ποιούς απευθυνόμαστε;

Απευθυνόμαστε σε παραγωγούς αγνών, αγροτικών και βιολογικών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, ώστε να αποκτήσουν μια δυνατή παρουσία στο διαδίκτυο, με τη δυνατότητα online πωλήσεων 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 265 ημέρες το χρόνο χωρίς το φόβο ενός lockdown! Αναμφίβολα, οι σοβαροί επιχειρηματίες που σέβονται τους κόπους τους φροντίζουν για να εξασφαλίσουν τον τζίρο τους μέσα από την απόκτηση ενός ολοκληρωμένου eshop. Οι απαιτήσεις της αγοράς επιβάλλουν τον εκσυγχρονισμό όλων των επιχειρήσεων.

Εσείς θα μείνετε πίσω και θα χάνετε πωλήσεις; Σίγουρα όχι!

Αν αποκτήσω eshop θα εκτοξευθούν οι πωλήσεις μου την επόμενη ημέρα;

Ας είμαστε ρεαλιστές! Όχι αμέσως και όσοι σας το λένε να είστε επιφυλακτικοί! Για να αυξηθούν οι πωλήσεις σας χρειάζεται να γνωρίζετε τους στόχους σας (ρεαλιστικούς), πλάνο στρατηγικής και συνεχή ενασχόληση. Τα eshops δεν φέρνουν κέρδη από μόνα τους στον “αυτόματο πιλότο”. Σίγουρα από την επόμενη όμως ημέρα μπορείτε να δώσετε τη δυνατότητα online πωλήσεων και αρχίζετε να αφήνετε το δικό σας αποτύπωμα στην αγορά!

Συμβουλευτείτε μας.

Κατασκευή eshop για παραγωγούς

Μη χάνετε άλλο τζίρο!
Επενδύστε σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα!

Ενδεικτικές Δυνατότητες

και πολλά περισσότερα ανάλογα τις ανάγκες σας…

Σημείωση:

* Για κάθε επιπλέον γλώσσα πλην της βασικής, υπάρχει επιπλέον χρέωση και η μετάφραση παρέχεται από τον πελάτη.

Διευκρινήσεις:

Βασική προϋπόθεση είναι η απόκτηση domain name πχ. toeshopmou.gr και ενός πακέτου φιλοξενίας (web hosting).

Δήλωση Ενδιαφέροντος

Εισαγάγετε το email σας, ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Εισάγοντας το email σας συναινείτε στην χρήση του για επικοινωνία.
Είναι απαραίτητο να εισάγετε το έγκυρο ΑΦΜ με το οποίο δραστηριοποιείστε επαγγελματικά
ώστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας κατόπιν διασταύρωσης στοιχείων.