Εγγραφή Newsletter

Ακολουθήστε μας

Tweet-άρουμε

Ιστοσελίδες Ξενοδοχείων & Villas

Μετατρέψτε τους χρήστες σε κρατήσεις

Αναπτύσσουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε κρατήσεις!

Κατασκευή Ιστοσελίδας για κάθε τουριστικό κατάλυμα

Στο δημιουργικό γραφείο Arcade of Design Studio κατανοούμε τις μοναδικές προκλήσεις και ευκαιρίες του κλάδου της φιλοξενίας, τουλάχιστον στον τομέα της διαδικτυακής προβολής και προώθησης ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων.

Η βιομηχανία φιλοξενίας είναι πολύπλοκη και ανταγωνιστική. Η διαφοροποίηση και η τοποθέτηση της ιδιοκτησίας σας από άλλους είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επωνυμίας που αγαπούν οι επισκέπτες και οι ταξιδιώτες.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για να σχεδιάσουμε, να βελτιώσουμε, να αναπτύξουμε και να υποστηρίξουμε ολόκληρη την διαφημιστική προβολή του καταλύματος ή της ξενοδοχειακής σας μονάδας.

Let's Rock Online

Μια δυνατή, κερδοφόρα ιστοσελίδα είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή σας, δείχνοντας στους δυνητικούς σας επισκέπτες/ πελάτες τι μπορείτε να τους παρέχετε αλλά και τι μπορείτε να κάνετε επιπλέον για αυτoύς.

Ο εξαιρετικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τις φιλικές προς το χρήστη δυνατότητες δημιουργεί μια συναρπαστική ψηφιακή εμπειρία. Δημιουργούμε ιστοσελίδες για ταξιδιώτες με σκοπό να βιώσουν την πρώτη ευχάριστη εμπειρία φιλοξενίας από την πρώτη στιγμή που θα επισκεφθούν την ιστοσελίδα σας!

Υπηρεσίες για Ξενοδοχεία & Villas

Καλύπτουμε ολόκληρο το φάσμα branding για τουριστικές επιχειρήσεις!

Stand Out Creative

Η ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σχέση με το κοινό σας δεν ήταν ποτέ καλύτερη. Σχεδιάζουμε υπέροχα δημιουργικά που διαμορφώνουν τον τρόπο που οι ταξιδιώτες αντιλαμβάνονται την επιχείρησή σας. Μέσα από το design εκφράζουμε ποια είναι αυτή, γιατί είναι διαφορετική και γιατί οι δυνητικοί επισκέπτες πρέπει να σας προτιμήσουν. Το αποτέλεσμα προκύπτει από μια user-centered οπτική ταυτότητα που απεικονίζει τις αξίες και την ιστορία που κάνουν το κατάλυμά σας μοναδικό.

Εταιρική Ταυτότητα

Σχεδιάζουμε την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης σας. Περιλαμβάνει λογότυπο, tagline, επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτο...

Σχεδιασμός Λογοτύπου

Ο καλός σχεδιασμός ενός λογοτύπου είναι το "ιερό δισκοπότηρο" για την αναγνωρισιμότητα μιας επιχείρησης...

Σχεδιασμός Εντύπου

Σχεδιάζουμε διαφημιστικά έντυπα, καταλόγους εστιατορίων/ cafe/bar, αφίσες, αυτοκόλλητα, υλικό εκθέσεων...

Επαγγελματικές Κάρτες

Σχεδιάζουμε μοντέρνες, πρωτοποριακές και καλαίσθητες επαγγελματικές κάρτες στο ύφος της εταιρικής σας ταυτότητας.

Εκθεσιακά Banners

Προβάλετε την επιχείρηση σας σε events και συνέδρια με ένα σχεδιασμένο roll up banner με χρήσιμες πληροφορίες...

Web Banners

Σχεδιάζουμε στατικά ή κινούμενα προωθητικά web banners με σκοπό την προβολή προϊόντων, υπηρεσιών ή προσφορών...

Social Media Marketing

Τα κοινωνικά μέσα επηρεάζουν την κοινή γνώμη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα Brands χρησιμοποιούν πλατφόρμες όπως το Facebook και το Instagram για να ξεκινήσουν ένα αυθεντικό διάλογο με τους ακολούθους τους…

Digital Strategy is Focus

Η στρατηγική μας προσέγγιση βοηθά τις τουριστικές επιχειρήσεις να δουν ολόκληρο το φάσμα επιλογών προβολής. Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να προσδιορίσουμε τα κανάλια, τις τακτικές και τις τεχνολογίες που θα προωθήσουν την επιχείρησή σας.

Είμαστε ένα δημιουργικό γραφείο πλήρους εξυπηρέτησης. Φροντίζουμε, ώστε η προώθηση της επιχείρησής σας να έχει συνοχή σε όλα τα κανάλια προβολής.

Search Engine Optimization

Με τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την ιστοσελίδα σας να αρχίσει να κατατάσσεται καλύτερα στα αποτελέσματα αναζήτησης στη μηχανή της Google...

Email Marketing

Το email marketing (μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εξαιρετικά προσαρμοσμένο περιεχόμενο, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει προσφορές, χρήσιμα tips κ.α. δίνοντας σας τη δυνατότητα να τα παραδώσετε απευθείας στα εισερχόμενά τους...

Social Media Marketing

Τα κοινωνικά μέσα επηρεάζουν την κοινή γνώμη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα Brands χρησιμοποιούν πλατφόρμες όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το Instagram για να ξεκινήσουν ένα αυθεντικό διάλογο με τους ακολούθους τους...

Paid Search Advertising

Από το paid search advertising μέχρι το display marketing, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών όταν αποφασίζετε πως θα προσεγγίσετε τις διαφημίσεις σας. Οι στόχοι, ο προϋπολογισμός και τα δημογραφικά στοιχεία του στοχευμένου κοινού σας, θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο προσέγγισης του paid advertising και της μέτρησης επιτυχίας...

Ενδεικτικές ιστοσελίδες καταλυμάτων τουρισμού

Villa Abelizia - Βαμβακόπουλο, Χανιά

Παροχή Υπηρεσιών

Με ιδιαίτερη χαρά, κατασκευάσαμε την ιστοσελίδα της πολυτελούς Villa Abelizia στο Βαμβακόπουλο Χανίων.

Επισκεφθείτε

DSK Villas - Μαραθοκεφάλα, Χανιά

Παροχή Υπηρεσιών

Αναλάβαμε την κατασκευή ιστοσελίδας των δυο πολυτελών βιλών DSK Villas στην περιοχή Μαραθοκεφάλα, στα Χανιά.

Επισκεφθείτε

Ενδεικτικές λειτουργίες ενός hotel website

Ενδεικτικό Μενού

Παρέχονται ενδεικτικά οι βασικές σελίδες που είναι απαραίτητες για μια ιστοσελίδα ξενοδοχείου όπως Αρχική, Ξενοδοχείο, Παροχές, Gallery, Επικοινωνία, με δυνατότητα περισσότερων επιλογών (βλ. παρακάτω).

Availability Calendar

Δώστε στους πελάτες σας την δυνατότητα να ελέγχουν ανά πάσα ώρα και στιγμή την διαθεσιμότητα του καταλύματός σας εύκολα σε ένα μόνο βήμα.

Brand Email Address

Επαγγελματικοί λογαριασμοι email ανά τμήμα επιχείρησης.

Παράδειγμα, κεντρικό info@mybestvillas .gr, διαχείρηση κρατήσεων booking@mybestvillas .gr, υποδοχή reception@mybestvillas .gr, τμήμα εστιατορίων: fnb@mybestvillas .gr κ.λπ.

Subscription Form

Μπορείτε να συλλέξετε email υποψήφιων πελατών πάντα με την συγκατάθεση τους, ώστε να τα χρησιμοποιείσετε για να τους στέλνετε ενημερωτικά δελτία με προσφορές, τα νέα σας και ιδέες για ιδανικές διακοπές λαμβάνοντάς τα μηνύματά σας απευθείας στο inbox τους.

Contact Form

Προσθήκη προσαρμοσμένης φόρμας επικοινωνίας για να διευκολύνετε τους επισκέπτες σας να έρθουν σε επαφή μαζί σας λαμβάνοντας το μήνυμα τους στο εταιρικό σας email.

Google Map

Προσθήκη διαδραστικού χάρτη στην ιστοσελίδα σας ώστε οι επισκέπτες σας να μπορούν να βρουν την ακριβή τοποθεσία του ξενοδοχείου ή της βίλας σας, λαμβάνοντας οδηγίες για το πως θα φτάσουν στον προορισμό.

Photo Gallery

Παρουσίαση των δομών και παροχών του ξενοδοχείου σας μέσα από εικόνες μιας και κάθε μια φωτογραφία λέει πολλά περισσότερα από ότι οι λέξεις. Μια εντυπωσιακή συλλογή από καθαρές, φωτεινές και επαγγελματικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, είναι το μέσο προβολής και δημιουργίας πρώτων εντυπώσεων που αποτελεί βασικός παράγοντας στην εμπειρία του πελάτη, αρκεί βέβαια να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δώστε λοιπόν την ευκαιρία στους δυνητικούς σας πελάτες να παραβρεθούν πρώτα εικονικά στον χώρο σας και έπειτα στην πραγματικότητα.

Video Gallery

Προσθήκη ενσωματωμένου βίντεο στην ιστοσελίδα σας για την παρουσίαση των χώρων και των παροχών του ξενοδοχείου, της βίλας ή του καταλύματός σας. Βασική προϋπόθεση η παράδοση των βίντεο από τον πελάτη.

Testimonials

Εμφάνιση όλων των απόψεων πελατών σας που έμειναν ικανοποιημένοι από τη διαμονή τους στο κατάλυμα σας.

EXPAND YOUR HOSPITALITY EXPERIENCE

Πρόσθετα για να εμπλουτίσετε την ιστοσελίδα σας

Βοηθήστε τους επισκέπτες σας να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου σας χωρίς να χρειαστεί να βγουν από την ιστοσελίδα σας!

Με τον Οδηγό Περιοχής οι επισκέπτες σας μπορούν να βρουν πολύτιμες πληροφορίες, όπως να ανακαλύψουν τις καλύτερες παραλίες, σημαντικά αξιοθέατα και ιστορικά σημεία της του τόπου σας. Επίσης, μπορούν να έχουν άμεση και εύκολη πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες όπως κοντινά νοσοκομεία, αρμόδιες αρχές, κ.λπ.

Αποκτήστε το εργαλείο που θα μετατρέψει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε πελάτες του ξενοδοχείου, της βίλας, του καταλύματός σας.

Δίνετε την ευχέρεια στους επισκέπτες που θα σας προτιμήσουν να κάνουν εύκολα, γρήγορα και χωρίς επιπλέον προμήθειες/χρεώσεις, μια κράτηση στην ξενοδοχειακή μονάδα σας, συμβάλλοντας στη συνολική εμπειρία τους.

Επιπλέον σελίδες

50€/σελίδα
Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Επιπλέον γλώσσες

50€/γλώσσα
Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Επιπλέον gallery φωτογραφιών

50€/gallery
Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Επιπλέον δωμάτια ή καταλύματα

70€/τύπο δωματίου ή κατάλυμα
Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Επιπλέον video

50€/ προσθήκη νέου βίντεο Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Blog

Εισαγωγή 3 πρώτα posts + 1 ώρα εκπαίδευση 100€
Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Διαχείριση Social Media

Κόστος κατόπιν συνεννόησης

Συγγραφή κειμένου

Κόστος κατόπιν συνεννόησης

Μετάφραση κειμένου

Κόστος κατόπιν συνεννόησης

Φωτογράφιση

Κόστος κατόπιν συνεννόησης

Βιντεοσκόπηση

Κόστος κατόπιν συνεννόησης