Το ARCADE OF DESIGN STUDIO είναι δημιουργικό γραφείο στα Χανιά, όπου προσφέρει ολιστικό σχεδιασμό, προώθηση και προβολή της επιχείρησης σας μέσα από υπηρεσίες γραφιστικής, κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τζανακάκη 13, Χανιά 73134, Κρήτη
info@arc-destudio.gr

28210 43484

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Κατασκευή Ιστοσελίδων

με τη χρήση του Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου WordPress

Διαδικασία

infobox-image-1-1

Ιδέα

Έχετε την ιδέα και την αναπτύσσουμε στο μέγιστο επίπεδο που μπορεί να γίνει εφικτό.

infobox-image-1-3

Σχεδιασμός

Σχεδιάζουμε το εικαστικό (theme) που αφορά την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας.

infobox-image-1-6

Υλοποίηση

Σε αυτό το στάδιο υλοποιούμε την ιδέα με τα κατάλληλα εργαλεία page building και προγραμματισμό.

infobox-image-1-6

Δοκιμές

Ελέγχουμε και πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες δοκιμές για ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

infobox-image-1-4

Go Live

Μόλις βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν "ρολόι", η ιστοσελίδα "βγαίνει στον αέρα", έτοιμη και διαθέσιμη για το κοινό.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Λειτουργική και ελκυστική σχεδίαση για μεγιστοποίηση της διαδικτυακής εμπειρίας και μετατροπών χρηστών σε πελάτες.

Γιατί έχει σημασία ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας

Μια ιστοσελίδα είναι ένα σημείο επαφής ενός brand, ένα επιχειρηματικό εργαλείο και ένα μέρος για την προώθηση μετατροπών. Μια εξαιρετική ιστοσελίδα μπορεί να αποτελέσει κινητήριος μοχλός ανάπτυξης επιχειρήσεων σε αντίθεση με μια λάθος σχεδιασμένη και κακοφτιαγμένη ιστοσελίδα μπορεί να προκαλέσει ζημιά όχι μόνο στο brand σας αλλά και στις πωλήσεις σας.

Ο καλός και μελετημένος σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας δεν είναι κάτι που γίνεται στο πόδι ή σε 1 μέρα. Ας το παραδεχτούμε, το σημερινό κοινό έχει υψηλές προσδοκίες. Έχετε λίγα μόλις δευτερόλεπτα για να πείσετε τους επισκέπτες ότι 0 ιστότοπός σας αξίζει τον χρόνο τους.

Με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια, στην Arcade of Design Studio δημιουργούμε ιστοσελίδες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες του μέσου κοινού. Δημιουργούμε με σκοπό την απόδοση με έμφαση στον στρατηγικό σχεδιασμό, τον καλαίσθητο οπτικό σχεδιασμό και την άψογη εμπειρία χρήστη (UI/UX), προκειμένου να επιτύχουμε θετικά αποτελέσματα.

Πώς δημιουργούμε ιστοσελίδες με καλύτερη μετατροπή

Κάθε ιστοσελίδα είναι διαφορετική ενώ σχεδιάζεται και κατασκευάζεται για την επίτευξη διαφορετικών στόχων – από αύξηση πωλήσεων έως απόκτηση δυνητικών πελατών, μέχρι την ενίσχυση της αφοσίωσης (loyalty).  Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να σχεδιάζουμε με σωστό τρόπο και κατόπιν μελέτης και έρευνας πολλών παραγόντων.

Σχεδιάζουμε για τους χρήστες σας.

Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες των χρηστών που θέλετε να επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας. Εάν δεν γνωρίζετε ποιες είναι οι ανάγκες των χρηστών, μάθετε για αυτές. Αυτή είναι το θεμέλιο όλων όσων δημιουργούμε στη συνέχεια.

Σχεδιάζουμε με σκοπό.

Μια δυνατή ιστοσελίδα πρέπει να είναι όμορφη και λειτουργική. Φυσικά και θα πρέπει να είναι καλαίσθητη αλλά πρέπει επίσης να κατασκευαστεί με μια σαφή εικόνα των πιο σημαντικών στόχων και των σημείων μετατροπής της και πώς αυτός ο ιστότοπος θα υποστηρίζει τους χρήστες στο ταξίδι τους προς αυτούς τους στόχους.

Σχεδιάζουμε για ανιχνευσιμότητα.

Κάθε ιστοσελίδα θα πρέπει να σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι χρήστες να μπορούν να την βρουν – και αυτό ξεκινά με την ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης. Ένας καλός ιστότοπος θα πρέπει να βελτιστοποιηθεί τεχνικά και να κατασκευαστεί έτσι ώστε να υπάρχουν σχετικές, ελκυστικές σελίδες προορισμού (landing pages) για να εισέλθουν σε αυτές οι χρήστες.

Έρευνα Χρηστών

Γνωριμία με εσάς και τους χρήστες σας

Ξεκινάμε με την κατανόησης της επιχείρησής σας. Έπειτα, εμβαθύνουμε στα δεδομένα που έχετε ήδη, συμπεριλαμβανομένης της απόδοσης οποιουδήποτε υπάρχοντος ιστότοπου, εάν υπάρχει. Σε αντίθεση περίπτωση κάνουμε εκ νέου έρευνα για το τι ψάχνει το κοινό σας στον κλάδο και στα προΪόντα ή υπηρεσίες που παρέχετε.

Στρατηγική

Οραματισμός μιας ιστοσελίδας που σημαίνει επιχείρηση

Η στρατηγική μιας ιστοσελίδας ευθυγραμμίζει την προτεινόμενη δομή, το περιεχόμενο και τις δυνατότητες της με τους επιχειρηματικούς στόχους της επιχείρησής σας. Έτσι, λαμβάνουμε καταλυτικές αποφάσεις σχετικά με την κατεύθυνση της ιστοσελίδας σας.

Κατόπιν προετοιμασίας στοχευμένης στρατηγικής, παρουσιάζουμε ένα πλάνο δημιουργίας και προβολής περιεχομένου που θα καθοδηγεί τους χρήστες στην ιστοσελίδα σας, καθορίζοντας τις επόμενες ενέργειες τους.

Οργάνωση

Στο στάδιο οργάνωσης της δημιουργίας μιας ιστοσελίδας, εντοπίζουμε τις τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές του ιστότοπου.

Αρχικά, σχεδιάζουμε ένα sitemap (χάρτης ιστοτόπου) που δείχνει τη δομή και την ιεραρχία των σελίδων μιας ιστοσελίδας, το οποίο καταχωρείται και στα εργαλεία της Google με σκοπό την καταχώρηση της (indexing), κάτι που είναι απαραίτητο και χρήσιμο σε μια στρατηγική SEO.

Σε επόμενο στάδιο, σχεδιάζουμε low-fidelity wireframes, με τα οποία είναι μια πρώτη αποτύπωση πριν τα τελικά designs που δείχνουν την ουσιαστική δομή κάθε προτύπου σελίδας.

Σχεδιασμός

Δίνοντας ζωή στην ιστοσελίδα σας

Ο τελικός σχεδιασμός είναι το σημείο όπου η σκληρή δουλειά αρχίζει να αποδίδει. Σε αυτό το σημείο σχεδιάζουμε το τελικό εικαστικό, έχοντας μια αίσθηση για το πώς να εκπροσωπείται το brand σας.

Στη φάση αυτή παρουσιάζουμε πλήρεις χρωματικές εκδόσεις κάθε προτύπου (template), οι οποίες βασίζονται στα πρώτα wireframes που δημιουργήθηκαν κατά την αρχική οργάνωση. Κάθε εικαστικό πρότυπο παρουσιάζεται στην ομάδα σας για feedback, ξεκινώντας από την αρχική σελίδα και έπειτα στις υπόλοιπες.

Υλοποίηση

Κατασκευή ιστοσελίδας

Σε αυτό το στάδιο υλοποιούμε το project κατασκευάζοντας την ιστοσελίδα σας με κορυφαίους page builders και προγραμματισμό αναλόγως τις απαιτήσεις κάθε έργου.

Συμβατότητα

Οι χρήστες δεν πλοηγούνται στο διαδίκτυο μόνο από desktop υπολογιστές αλλά χρησιμοποιούν tablet ή κινητά.

Οι ιστοσελίδες που φτιάχνουμε είναι συμβατές για desktop, tablet & mobile συσκευές.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η ιστοσελίδα αντιπροσωπεύει την επιχείρησή ή το brand σας. Και όταν αυτή είναι αργή, αναξιόπιστη ή δύσκολη στη χρήση αποθαρύννει τους χρήστες και μειώνει την αξιοπιστία σας στα μάτια των χρηστών και πελατών σας.

Το δημιουργικό μας γραφείο κατασκευάζει όμορφες και λειτουργικές ιστοσελίδες με το κορυφαίο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) WordPress. 

Γιατί να συνεργαστούμε...

Δείχνουμε πραγματικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Η πιο πρόσφατη και πιο λαμπερή λύση δεν είναι πάντα η πιο κατάλληλη. Το ενδιαφέρον μας για την επιχείρησή σας δεν είναι απλώς ευγενικό – είναι ο μόνος τρόπος για την εταιρεία σας να διασφαλίσει ότι η κάθε λύση ταιριάζει στις πραγματικές απαιτήσεις σας.

Αυστηρή διαχείριση έργου.

Προσπαθούμε πάντα να διαχειριζόμαστε σωστά τον χρόνο καθώς και τον προϋπολογισμό σας, παραδίδοντας κάθε έργο με ποιότητα και στον χρόνο που θα συμφωνήσουμε. Όσο πιο νωρίς μας αναθέτεται ένα έργο τόσο πιο έγκαιρα το παραδίδουμε. Για μια πετυχημένη ιστοσελίδα προτείνουμε να μας αναθέτεται 3 μήνες πρωτού βγει στον αέρα.

Διαθέτουμε εργαλεία τελευταίας γενιάς, μεγάλη εμπειρία και δεξιότητες για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η διαδικασία ανάπτυξης μιας ιστοσελίδας

Αυστηρή διαχείριση έργου.

Προσπαθούμε πάντα να διαχειριζόμαστε σωστά τον χρόνο καθώς και τον προϋπολογισμό σας, παραδίδοντας κάθε έργο με ποιότητα και στον χρόνο που θα συμφωνήσουμε. Όσο πιο νωρίς μας αναθέτεται ένα έργο τόσο πιο έγκαιρα το παραδίδουμε. Για μια πετυχημένη ιστοσελίδα προτείνουμε να μας αναθέτεται 3 μήνες πρωτού βγει στον αέρα.

Διαθέτουμε εργαλεία τελευταίας γενιάς, μεγάλη εμπειρία και δεξιότητες για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τεχνική υλοποίηση

Αξιολόγηση της κατάστασης, των στόχων και των απαιτήσεων. Σε αυτό το στάδιο υλοποιούμε με τα κατάλληλα εργαλεία ότι σχεδιάσαμε σε προηγούμενο στάδιο με σκοπό να δώσουμε ψηφιακή υπόσταση στην ιστοσελίδα σας.

Είμαστε περισσότερο από απλά ικανοί να χειριστούμε την ψηφιακή σας στρατηγική, την αρχιτεκτονική πληροφοριών, το σχεδιασμό ιστοσελίδων και τη δημιουργία περιεχομένου.

Αρχίζουμε να σχεδιάζουμε από νωρίς για τις δυνατότητες που γνωρίζουμε ότι μια ιστοσελίδα θα χρειαστεί, ώστε να μπορούμε να την αναπτύξουμε κατάλληλα. Κατέχουμε πλήρως τις μοναδικές δυνατοτήτες της πλατφόρμας στην οποία θα βασιστεί η νέα σας ιστοσελίδα.

CMS Training

Προετοιμασία της ομάδας σας πριν την παράδοση.

Όταν παραδίδουμε μια νέα ιστοσελίδα δεν σας δίνουμε απλά το “κλειδί”.

Πριν από την παράδοση, καθοδηγούμε τον υπεύθυνο ή το αρμόδιο τμήμα της επιχείρησης σας πως να διαχειρίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας μέσω του WordPress, ώστε να νιώθουν άνετοι και εκοικιωμένοι. Η mini αυτή εκπαίδευση διαρκεί 1 ώρα και πραγματοποιείται online, εξ’ αποστάσεως.

Η ημέρα που διατίθεται η ιστοσελίδα σας πλέον στο κοινό, είναι ημέρα γιορτής γιατί τότε ξεκινάει το ταξίδι προς την επιτυχία, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στους χρήστες και την επιχείρησή σας.

...και μετά την κατασκευή του site μου, τί γίνεται;

Ενδεικτικά έργα ιστοσελίδων