Εγγραφή Newsletter

Ακολουθήστε μας

Tweet-άρουμε

Διαδραστικός Σχεδιασμός & Ανάπτυξη:

Εμπειρίες χρηστών που προκαλούν σημαντική αφοσίωση.

Ένας ιστότοπος είναι κάτι περισσότερο από ένα σημείο επαφής για τους πελάτες. Είναι μια ευκαιρία για την επωνυμία σας να ζωντανέψει.

Επιχειρήσεις και brands που κερδίζουν στο διαδίκτυο είναι αυτές που δημιουργούν διαισθητικές, συναρπαστικές και αξέχαστες εμπειρίες στους καταναλωτές.

Όποιο project και να δημιουργούμε, οδηγούμαστε από εμπειρία, πάθος και μια έντονη επιθυμία να ξεπεράσουμε προσδοκίες και να επαναπροσδιορίσουμε το σημερινό web promotion.

Προσέγγιση:

Ακολουθούμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστότοπων.

Κάθε έργο ξεκινά με την κατανόηση των αναγκών & στόχων της επιχείρησής σας καθώς και το στοχευμένο κοινό, το οποίο χρησιμεύει για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του Περιβάλλοντος Διεπαφής (UI) και της Εμπειρίας Χρήστη (UX).

Στην Arcade of Design Studio, δημιουργούμε μοντέρνες και συναρπαστικές ιστοσελίδες συμβατές σε όλες τις συσκευές και προγράμματα περιήγησης (browsers).

Στη συνέχεια, παρέχουμε συνεχή συντήρηση για να διασφαλίσουμε ότι συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στους στόχους τους.

UX/UI Design

Strategy


Prototyping


UX/UI design


Graphics

Development

Front-end development
Back-end development
Optimization
Website maintenance & support

Platforms

WordPress
Elementor Pro
Mailchimp
Moosend
Website maintenance & support

01

Κατανόηση

Ξεκινάμε αρχικά με την κατανόηση του brand σας, των αναγκών, των επιχειρηματικών στόχων, των στόχων για τον ιστότοπό σας και την ανάπτυξη κατάλληλου χρονοδιαγράμματος και σχεδίου έργου.

02

Έρευνα

Πραγματοποιούμε εκτεταμένη έρευνα γύρω από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιήστε, τους ανταγωνιστές σας, καθώς και το κοινό στο οποίο θα στοχεύσουμε με σκοπό την δημιουργία μιας προσαρμοσμένης στρατηγικής και σχεδιασμού.

03

UX/UI

Αναπτύσσουμε ένα sitemap (χάρτη ιστοτόπου) και ένα wireframe του έργου. Αυτό μας βοηθά να καθορίσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά, τις λειτουργίες και τη δομή της νέας σας ιστοσελίδας και να προχωρήσουμε σε στάδιο εικαστικού σχεδιασμού.

04

Content Strategy

Σε συνεργασία με την ομάδα σας, προσδιορίζουμε ποιο περιεχόμενο είναι απαραίτητο και χρήσιμο για τον ιστότοπό σας, καθώς και πού πρέπει να τοποθετηθεί για μέγιστη απήχηση και για να μας το παραδώσετε σε ψηφιακή μορφή.

05

Σχεδιασμός

Σχεδιάζουμε τα απαραίτητα γραφικά και οπτικά στοιχεία που χρειάζονται για να πάρει “σάρκα και οστά” η ιστοσελίδα σας. Σκοπός να επικοινωνήσουμε οπτικά όλες τις ουσιαστικές πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν

06

Go Live

Στο τελικό στάδιο, ελέγχουμε ολόκληρο το έργο για να βεβαιωθούμε ότι λειτουργούν όλα σωστά. Μετά τον πετυχημένο έλεγχο, η ιστοσελίδα σας ενεργοποιείται και γίνεται πλέον διαθέσιμη για το κοινό σας.

Έχετε τη συνεργασία κατά νου;

28210 • 43484

Συνεργαζόμαστε με καινοτόμες επιχειρήσεις για να δημιουργήσουμε πρωτοποριακές εμπειρίες.

Ας συνδεθούμε.

...και μετά την κατασκευή του site μου, τί γίνεται;

Ενδεικτικά έργα ιστοσελίδων